BESTILLING AV ABONNEMENT EBOK Premium - SÆRSKILTE VILKÅR

Følgende vilkår gjelder når du påbegynner ditt abonnement av EBOK Premium.
 

Hva er EBOK Premium

EBOK Premium er en personlig tilpasset strømmetjeneste for e-bøker og lydbøker. Som abonnent får du tilgang til hele tjenestens innhold og kan lese og lytte så mye du vil så lenge ditt abonnement er aktivt.
 

Priser og betaling

Abonnementet betales månedlig og forskuddsvis, og varer inntil du velger å avslutte abonnementet. Betaling skjer via kreditt/debetkort og mobilbetaling (Strex). Prisen inkluderer ikke eventuelle avgifter på datatrafikk som abonnentens mobiloperatør pålegger abonnenten i sin avtale.

Angrerett

I overensstemmelse med Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven) har abonnenten 14 dagers angrerett på kjøp regnet fra og med den dato kjøpet registreres hos EBOK.NO. Angreretten anses som ugyldig så snart abonnenten påbegynner en bok fra EBOK Premium. Det er alltid mulig å høre utdrag fra en ebok eller nedlastbar lydbok før abonnementet opprettes.
 

Innsamling og bruk av opplysninger

Vi lagrer opplysninger som du gir oss ved registrering som abonnent som f.eks. e-postadresse, navn og betalingsmåte(r). Vi innhenter også opplysninger om deg og din bruk av EBOK Premium og når du er i kontakt med vår kundeservice. Denne informasjonen innhentes automatisk.

Vi bruker opplysninger til å tilby, analysere, administrere, forbedre, og personlig tilpasse EBOK Premium. Vi bruker opplysninger også for å kommunisere med deg angående tjenesten (f.eks. via nyhetsbrev på e-post) og for å gi deg personlige anbefalinger når du er innlogget i tjenesten.
 

Personvernerklæring

Vi respekterer din rett til personvern, og all behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Her kan du lese den Personvernserklæringen for EBOK.NO: https://ebok.no/personvern
 

Oppsigelse av abonnement

For oppsigelse av abonnementet, gå til EBOK.NO og logg inn. Gå deretter til Konto > Min side. Klikk på og velg Abonnement. Husk at oppsigelse skal skje senest dagen før en ny periode påbegynnes – hvis ikke fornyes abonnementet automatisk.