Ledige stillinger i EBOK.NO


EBOK.NO er Norges største nettbokhandel for ebøker og nedlastbare lydbøker. Vårt mål er å gjøre det lett å kjøpe og lese norske og engelske ebøker uansett hvor i verden man befinner seg. Vi jobber her fordi vi elsker både bøker og teknologi, og vi vil gjerne bidra til at flere nordmenn får gode leseopplevelser, også på digitale plattformer.
 Har du lidenskap for bøker og trigges av gode resultater?
 

Kunne du tenke deg å jobbe med innkjøp, forhandlinger og kampanjer? Er du sterk på planlegging og gjennomføring, har god digital forståelse og relevant erfaring fra bokbransjen? Da bør du lese videre!

Som salgs- og markedsansvarlig netthandel i VB bok vil du få ansvar for planlegging, gjennomføring og evaluering av kampanjer for merkevarene EBOK.NO og Haugenbok.no. Du vil også være vår kontaktperson for innkjøp og forhandlinger med forlagene for allmenbokmarkedet i VB bok, både for e- og lyd– og papirbøker.

 

Stillingen inngår i netthandelsteamet, men du vil jobbe tett sammen med forskjellige avdelinger i selskapet, så det er avgjørende med gode samarbeidsevner. 

 

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for å gjennomføre markedsplaner i henhold til merkevarenes overordnende strategi og målsetning
 • Ansvar for løpende kontakt med forlagene om nyheter og kampanjetitler til allmenbokmarkedet, både for ebøker, lydbøker og papirbøker
 • Ansvar for innkjøp og forhandlinger på kampanjenivå til allmenbokmarkedet for EBOK, Haugenbok og Akademika
 • Ansvar for planlegging, gjennomføring og oppfølging av kampanjer og markedsaktiviteter, herunder bl.a. koordinering av produksjon- og innhold til markedsmateriell med innholdsprodusent, grafisk designer og webredaktør for EBOK.NO og Haugenbok.no

Vi vil gjerne ha en søknad fra deg som har driv, energi og kremmerånd. Du bør være utadvendt, flink til å bygge relasjoner og ha utpreget kommersiell teft og forståelse.
 

Du har også:

 • høyere utdanning innen markedsføring, økonomi o.l.
 • erfaring fra bokbransjen, og helst fra lignende stilling
 • god erfaring med digitale systemer
 • gode, presise kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og muntlig
 • gode samarbeidsegenskaper og en fleksibel holdning til arbeidsoppgaver
 • er sterk på planlegging og gjennomføring, men innehar evnen til å raskt snu deg rundt ved behov
 • er analytisk og strukturert

 

Vi tilbyr et spennende vikariat med varierte arbeidsoppgaver. Hos oss er det høyt under taket og vi har et sterkt fagmiljø på tvers av markedsføring, litteratur, teknologi og data. Vi tilbyr gode betingelser, et sosialt arbeidsmiljø og engasjerte kollegaer.

Er du interessert, send søknad og CV til lene@ebok.no snarest. 

Om arbeidsgiveren

VB Bok er en del av Norges fjerde største forlagshus, Forlagshuset Vigmostad & Bjørke AS.
VB Bok består av digitalbokhandelen EBOK.NO, nettbokhandelen Haugenbok.no og fagbokhandelkjeden Akademika.


Les mer om stillingen her.