Om EBOK.NO

EBOK.NO er Norges største nettbokhandel for ebøker og lydbøker.

Vårt mål er å gjøre det lett å kjøpe, lese og lytte til norske og engelske ebøker og lydbøker uansett hvor i verden man befinner seg. Vi jobber her fordi vi elsker både bøker og teknologi, og vi vil gjerne bidra til at flere nordmenn får gode lese- og lytteopplevelser, også på digitale plattformer. Hvis du er nysgjerrig eller lurer på noe, er du velkommen til å kontakte oss.

 

EBOK.NO AS er et datterselskap av Akademika AS (tidligere VB bok AS). 
Vårt organisasjonsnummer: 927084449

 

Trenger du hjelp?

Send en mail til hjelp@ebok.no. Vi svarer deg straks!

 

Vi er:

Lene Røren – Daglig leder

Lene har god erfaring fra både bok- og mediebransjen, og brenner for det digitale. Før hun startet i EBOK.NO i 2017, jobbet hun i VG  med bl.a. digitale abonnementsprodukter. Hun har også  jobbet som Markedsansvarlig for nettbutikken til Ark Bokhandel og i mediebyåret Carat.

Kontakt: lene@ebok.no
 

Julie Eikemo Prestø – Kategorisjef 

Julie har lang fartstid i norsk bokbransje, og har blant annet jobbet som salgs- og markedssjef i Kagge og Tiden forlag, kjedeansvarlig hos Gyldendal, og salgs- og markedsdirektør i Strawberry Publishing. Julie har vært ansatt i EBOK.NO siden 2021.

Kontakt: julie.eikemo.presto@ebok.no

 

Charlotte Skjold - Tech Lead og redaktør

Charlotte har bakgrunn fra informasjonsvitenskap, og jobber med litteraturformidling og brukeropplevelser. I tillegg til å være redaktør er hun også ansvarlig for å følge opp den tekniske utviklingen av nettsiden og appene våre. Hun har vært ansatt i EBOK.NO siden 2016.

Kontakt: charlotte@ebok.no

 

Christopher Opso - Innholdsprodusent

Christopher har bakgrunn fra TV-produksjon og digital markedsføring, og startet i EBOK.NO i 2020. Han intervjuer forfattere og lager alt det spennende innholdet til bloggen vår og sosiale medier, samt produserer video og annet digitalt innhold. 

Kontakt: christopher@ebok.no

 

Julie G. Holm - Grafisk designer 

Julie er utdannet grafisk designer, og startet i EBOK.NO i 2017. Hun designer alt av markedsmateriell og sender ut alle de fine og inspirerende nyhetsbrevene våre.  

Kontakt: julie.holm@ebok.no

 


Pawel Kawski - Data Scientist 

Pawel er tallmagikeren i EBOK.NO. Han jobber med å gjøre oss andre smartere, og ikke minst for gjøre EBOK.NO enda bedre for deg som kunde. 

 

Kim Andre Davik Tran  – Kundeserviceansvarlig

Kim er ansvarlig for kundeservice hos EBOK.NO og har vært kundeservicestjerne i Haugenbok.no i en årrekke før han startet hos oss i 2016. Han jobber også med innhold og videoproduksjon til hjelpesidene våre og testing av EBOK.NO-appene.

 

Patrycja Sawicka - Kundeservicemedarbeider