Om EBOK.NO

EBOK.NO er Norges største nettbokhandel for ebøker og nedlastbare lydbøker. Vårt mål er å gjøre det lett å kjøpe og lese norske og engelske ebøker uansett hvor i verden man befinner seg. Vi jobber her fordi vi elsker både bøker og teknologi, og vi vil gjerne bidra til at flere nordmenn får gode leseopplevelser, også på digitale plattformer.

Siden vi kun selger digitale bøker, slipper vi lager- og distribusjonskostnader. Det gjør at ebøker og nedlastbare lydbøker stort sett er billigere enn fysiske bøker som du får i vanlig bokhandel.

EBOK.NO er en del av VB Bok AS.
Vårt organisasjonsnummer: 940 973 643

Hvis du er nysgjerrig på at vite mer, er du velkommen til å kontakte oss. Dessuten kan du følge med på nyheter og hva vi gjør på Facebook eller Twitter: @EBOKno.

 

Trenger du hjelp?

Send en mail til hjelp@ebok.no. Vi svarer deg straks!

 

Vi er:

Lene Røren – Daglig leder

Lene har god erfaring fra både bok- og mediebransjen, og brenner for det digitale. Før hun startet i EBOK.NO i 2017, jobbet hun i VG  med bl.a. VG+. Hun har også  jobbet som Markedsansvarlig for nettbutikken til Ark Bokhandel og i mediebyåret Carat.

Kontakt: lene@ebok.no

Emilie Jarto – Salg- og markedsansvarlig

Emilie har lang erfaring fra bokbransjen med sine seks år i Schibsted Forlag. Her jobbet hun først i salg- og markedsavdeling og det siste året i redaksjonen som prosjektleder for digitale utgivelser. I EBOK.NO har hun vært ansatt siden 2014. 

Kontakt: emilie@ebok.noFølg henne på Twitter:  @emjarto

Charlotte Skjold - Redaktør

Charlotte har bakgrunn fra informasjonsvitenskap, og brenner for litteraturformidling og brukeropplevelser. I tillegg til å være webredaktør jobber hun med selvpublisering og utvikling av EBOK.NO-appene. Hun har vært ansatt i EBOK.NO siden 2016.

Kontakt: charlotte@ebok.no

Pawel Kawski - Data Scientist 

Pawel er tallmagikeren i EBOK.NO. Han jobber med å gjøre oss andre smartere, og ikke minst for gjøre EBOK.NO enda bedre for deg som kunde. 

Kontakt: pawel.kawski@ebok.no

Julie G. Holm - Grafisk designer 

Julie er utdannet grafisk designer, og startet i EBOK.NO i 2017. Hun designer alt det fine  markedsmateriellet vårt, både for nett og for print. 

Kontakt: julie.holm@ebok.no

Kim Andre Davik Tran  – Kundeserviceansvarlig

Kim er ansvarlig for kundeservice hos EBOK.NO og har vært kundeservicestjerne i Haugenbok.no i en årrekke før han startet hos oss i 2016. Han jobber også med innhold og videoproduksjon til hjelpesidene våre og testing av EBOK.NO-appene.

Kontakt: kim@ebok.no 
 

Morten Gulden - Kundeservicemedarbeider

Kontakt: morten@ebok.no