Om EBOK.NO

EBOK.NO er en nettbokhandel som selger ebøker og nedlastbare lydbøker. Vårt mål er å gjøre det lett å kjøpe og lese norske og engelske ebøker uansett hvor i verden man befinner seg. Vi jobber her fordi vi elsker både bøker og teknologi, og vi vil gjerne bidra til at flere nordmenn får gode leseopplevelser, også på digitale plattformer.

Siden vi kun selger digitale bøker, slipper vi lager- og distribusjonskostnader. Det gjør at ebøker og nedlastbare lydbøker stort sett er billigere enn fysiske bøker som du får i vanlig bokhandel.

EBOK.NO er eid av VB Bok AS.

Hvis du er nysgjerrig på at vite mer, er du velkommen til å kontakte oss. Dessuten kan du følge med på nyheter og hva vi gjør på bloggen vår eller på Facebook eller Twitter: @EBOKno.

 

Trenger du hjelp?

Send en mail til hjelp@ebok.no. Vi svarer deg straks!

 

Vi er:

Erlend Rogne – Redaktør

Erlend er idehistoriker og har jobbet i Schibsted de siste fem-seks årene - først som trainee og senere som prosjektleder for utviklingsprosjekter i konsernets avisredaksjoner. Erlend liker å snakke om bøker og leser faktisk en del av dem også. På fritiden er Erlend blant annet redaksjonsmedlem i ARR - Idehistorisk tidsskrift. I EBOK.NO har Erlend ansvar for forlagskontakt.

Kontakt: erlend@ebok.no / 450 22 312

 

Emilie Jarto – Ansvarlig Kundeservice

Emilie har god erfaring fra bokbransjen fra sine seks år i Schibsted Forlag. Her jobbet hun først i salg- og markedsavdeling og det siste året i redaksjonen som prosjektleder for digitale utgivelser. 

Emilie er ivrig på sosiale medier, og driver blant annet Facebook-siden vår: www.facebook.com/ebokno og instagram-kontoen vår: @ebok.no. Følg henne på Twitter:  @emjarto!

Kontakt: emilie@ebok.no

 

Kim Andre Davik Tran  – Kundeservice

Kontakt: kim@ebok.no

 

 

Anne-Marte Bache-Gabrielsen - Kundeservice

Kontakt: anne-marte@ebok.no

 

 

Charlotte Skjold - Kundeservice

Kontakt: charlotte@ebok.no