Om EBOK.NO

EBOK.NO er en nettbokhandel som selger ebøker og nedlastbare lydbøker. Vårt mål er å gjøre det lett å kjøpe og lese norske og engelske ebøker uansett hvor i verden man befinner seg. Vi jobber her fordi vi elsker både bøker og teknologi, og vi vil gjerne bidra til at flere nordmenn får gode leseopplevelser, også på digitale plattformer.

Siden vi kun selger digitale bøker, slipper vi lager- og distribusjonskostnader. Det gjør at ebøker og nedlastbare lydbøker stort sett er billigere enn fysiske bøker som du får i vanlig bokhandel.

EBOK.NO er eid av VB Bok AS.

Hvis du er nysgjerrig på at vite mer, er du velkommen til å kontakte oss. Dessuten kan du følge med på nyheter og hva vi gjør på bloggen vår eller på Facebook eller Twitter: @EBOKno.

 

Trenger du hjelp?

Send en mail til hjelp@ebok.no. Vi svarer deg straks!

 

Vi er:

Emilie Jarto – Redaktør

Emilie har god erfaring fra bokbransjen fra sine seks år i Schibsted Forlag. Her jobbet hun først i salg- og markedsavdeling og det siste året i redaksjonen som prosjektleder for digitale utgivelser. I EBOK.NO har hun vært ansatt siden 2014. 

Kontakt: emilie@ebok.noFølg henne på Twitter:  @emjarto!

 

Kim Andre Davik Tran  – Kundeservice (I permisjon)

Kim har vært kundeservicestjerne i Haugenbok.no i en årrekke før han startet i EBOK.NO i 2016. I tillegg til support jobber han med indieforfattere, og testing av appene når vi kommer med nye versjoner av dem.  

Kontakt: kim@ebok.no
 

Charlotte Skjold - Kundeservice

Kontakt: charlotte@ebok.no