Alltid oppdatert på lyd!

de nyeste lydbøkene

Med EBOK.NO har du alltid tilgang til de nyeste lydbøkene på markedet – helt uten bindingstid eller månedsavgift!


Fordelene med digitale bøker er mange: Du kan f.eks. lytte fra mobil eller din favorittenhet, og du har hele biblioteket ditt tilgjengelig til enhver tid. Siden bøkene er digitale slipper du å dra med deg noe ekstra, du vil aldri glemme en bok igjen og går aldri tom for lesestoff i bokhyllen.

Lydbøkene på EBOK.NO kjøper du til stykkpris, og derfor kreves ingen form for bindende abonnement eller fast månedsbetaling. Du betaler rett og slett kun for de bøkene du vil lytte til.  

– Den store fordelen med stykksalg fremfor abonnementstjenester, er at du tilbys et større utvalg av bøker og får tilgang til de aller nyeste bøkene med en gang de lanseres, forklarer salgs- og markedsansvarlig i EBOK.no, Emilie Jarto.

Som ikke det var nok er jo lydbøker utrolig praktisk når du må multitaske – enten du lager mat, er på joggetur, eller føler for å vaske ned huset før julestria setter inn om noen uker. 


Nedenfor har vi samlet ti av de nyeste lydbøkene du kan høre på:

(PS: klikk på bildene for å kjøpe eller lese mer om bøkene)

knausgård

Morgenstjernen av Karl Ove Knausgård

Morgenstjernen er en roman om det vi ikke forstår, om det store dramaet sett gjennom det lille livets begrensede linse. Men først og fremst er det en roman om hva som skjer når de mørke kreftene i verden settes fri.

kongen forteller

Kongen forteller av Harald Stanghelle

I boka deler kongen sine tanker rundt både historien og dagens Norge, og berører tema som miljøvern, religion, likestilling, Forsvaret, idrett, familie og 22. juli-tragedien. I boka gir kongen oss sitt unike blikk på Norge. Refleksjoner som får oss til å forstå oss selv som mennesker og nasjon.

maria kjos

Heroin chic av Maria Kjos Fonn

Heroin chic er en roman om et sosialt fall uten noen klar årsak. Om en lidelse som ikke er skitnet til av ytre omstendigheter. Den er nok i seg selv. Grunnstoffet.

verdens historie

Verdenshistorie av Terje Tvedt

Det er en verdenshistorie som tar oss gjennom 5000 år og fram til i dag. Fra de første sivilisasjonene i Asia og Midtøsten, via det storslåtte Ming-dynastiet og det osmanske riket for 500 år siden, til den industrielle revolusjon, kolonitiden og USAs dominans, fram til vår tids usikkerhet om Kinas rolle, klimaet og sivilisasjonens fremtid. Gjennom denne reisen, viser Tvedt hvorfor sivilisasjoner har oppstått, imperier gått under og hvordan samtiden kan speile fortiden. 

solvokteren

Solvokteren av Maja Lunde

Solvokteren er det neste, episke eventyret i årstidskvartetten, der bestselgeren Snøsøsteren var den første. 

Hekneveven

Hekneveven av Lars Mytting

Hekneveven er en storslått roman om kjærlighet, sorg og mot, og om et Norge inn i en ny tid fra 1903 og frem til 1919.

Nabovarsel med fare for Snø! og Snø!

Nabovarsel av Unni Lindell

Et rystende psykologisk drama der galskapens logikk driver handlingen fremover mot et uunngåelig klimaks. 

nesser

Den sørgmodige bussjåføren fra Alster av Håkan Nesser

Gunnar Barbarotti og Eva Backman er begge politietterforskere i Kymlinge. De er også blitt et par, noe de selv tror at ingen andre vet. En dag havner en merkelig sak på bordet deres. En tidligere bussjåfør mottar flere dødstrusler i etterkant av en alvorlig ulykke der mange omkom. Saken får ingen løsning. 

bare en mor

Bare en mor av Roy Jacobsen

Bare en mor er fjerde bok i en fortelling som har gledet hundretusener i inn- og utland. Fortellingen om Ingrid Barrøy, som begynte med De usynlige og fortsatte med Hvitt hav og Rigels øyne, er en romanserie for alle som vil forstå mer av landet vi lever i. Bare en mor er en roman om ansvar, foreldreskap og oversette sider ved vår nære fortid. Med en usedvanlig kvinne i hovedrollen.

jojo moyes

Det siste brevet fra deg av Jojo Moyes

En lidenskapelig historie - en av Jojo Moyes største internasjonale bestselgere Da journalisten Ellie ser gjennom gamle arkiver på jakt etter en sak, oppdager hun et intenst kjærlighetsbrev fra 1960. Ellie blir fanget opp i intrigene i brevet til tross for - eller kanskje på grunn av - sine egne romantiske forviklinger.