Fyll opp med nye lydbøker 

toppbanner nye lydbøker 2021 august

Tilgang til de nyeste lydbøkene – helt uten bindingstid eller månedsavgift!

De fleste av oss tviholder kanskje ennå på sensommeren, men været tilsier at høsten nærmer seg. Det blir en koselig periode med varme drikker, varme klær og fine farger som venter rundt hjørnet – også en ny bokhøst står og tripper. 

MEN hvorfor vente så alt for lenge på nye bøker du kan kose deg med?! Vi tyvstarter litt og har samlet noen av august-nyhetene som nå er tilgjengelig i lydbokformat. Perfekt å lytte til mens du er på farten til eller fra jobb, gjør husarbeid eller bare vil koble av og kose deg litt ekstra.

Lydbøkene du kjøper fra EBOK.NO kan du laste ned og lytte til når du vil, og helt uten å måtte binde deg eller betale en fast månedsavgift. Og husk: de nyeste lydbøkene finner du alltid på EBOK.NO 

Åtte nyheter på lydbok det er vært å sjekke ut i påvente av høstsesongen:

ringmannen

«Ringmannen» av Jan-Erik Fjell

Cecilie Olin kommer aldri hjem etter en tur på byen. To dager senere blir hun funnet kvalt. Kroppen er mishandlet. Den massive volden er påført post mortem og gir inntrykk av å være personlig. 

Les mer her

august

«August» av Victoria Hislop

I sin nye roman August vender den britiske suksessforfatteren tilbake til universet hun skapte i Øya - en av århundrets største internasjonale litterære triumfer. Det er endelig tid for å møte igjen Anna, Maria, Manolis og Andreas på tidspunktet da øya blir evakuert - og i tiden etter. 25. august 1957. 

Les mer her

trude teige

«Morfar pustet med havet» av Trude Teige

Storslått roman om kjærlighet og overlevelse fra en ukjent del av norsk krigshistorie. 

Les mer her

kullmannen

«Kullmannen» av Jens Henrik Jensen

Lynet slår ned i kullhaugene ved kraftverket i Esbjerg og avdekker liket av en knivdrept mann. Nina Portland tar saken. Så dukker enda et lik opp. Hva er motivet bak de gåtefulle drapene? 

Les mer her

en tid for å leve

«En tid for å leve» av Jan Kjærstad

Tolv mennesker er på vei mot Nationaltheatret fra hver sin kant av byen. Alle har billett til premieren på Hedda Gabler. En tid for å leve er en roman om den umistelige verdien av å møtes, sitte tett sammen i en sal; om hvordan mennesker påvirker hverandres liv uten at de er klar over det

Les mer her

skyldig

«Skyldig» av Sven Petter Næss

Helene Waaler slipper ut av fengsel etter å ha sonet 18 år for drapene på moren og stefaren. Hun har aldri innrømmet skyld. Førstebetjent Harinder Singh er sykemeldt og sliter med å fylle dagene med innhold.

Les mer her

Emily forever

«Emily forever» av Maria Navarro Skaranger

«Emily forever» er en bok om klasse, om hverdag, og om å finne frem til det i en selv som gjør det mulig å klare seg. 

Les mer her

Sykt voksen

«Sykt voksen» av Martine Halvorsen

Sykt voksen er influenser Martine Halvorsens andre bok. I Sykt voksen deler Martine sine tanker og refleksjoner om alt som skjer underveis fra du er ungdom til du faktisk trer inn i voksenlivet.

Les mer her