«Den savnede søsteren»

bilde av boken den savnede søsteren. sommerens store leseopplevelse. ny etterlengtet bok i serien de syv søstre

Lucinda Riley er endelig tilbake med ny etterlengtet bok i serien om «De syv søstre»

Den irske forfatteren Lucinda Riley skrev sin første bok bare 24 år gammel, etter en tidlig karriere som skuespiller. Bøkene hennes er siden den gang blitt oversatt til over tretti språk, og har solgt tretten millioner eksemplarer på verdensbasis. Riley har vært på bestselgerlistene til både New York Times og Sunday Times. 

Det skulle derfor ikke ta lang tid før Lucinda Riley fikk en stor leserkrets også i Norge, og bøkene hennes er nå solgt i over 1,5 millioner eksemplarer i Norge.

«De syv søstre»-serien er den som har fått størst oppmerksomhet. Den forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. Den siste søsterens historie, Den savnede søsteren, kommer i salg 7. mai 2021 og er den syvende boken i serien. Heldigvis kan du allerede i dag forhåndsbestille eboken! – på lanseringsdatoen dukker boken automatisk opp i din bokhylle om du har forhåndsbestilt. 

I april røpet Riley enda en god nyhet til alle fans av bokserien De syv søstre – det kommer nemlig en åttende bok i serien. Neste år slippes boken som forteller historien til Pa Salt. Vi gleder oss til ny Lucinda Riley-bok og håper du vil lese den med oss 💖


PS: På denne siden finner du alltid en oppdatert oversikt med alle bøkene du kan forhåndsbestille!

den syvende søsteren

«Den savnede søsteren» av Lucinda Riley

Familien D'Apliése er omsider på sporet av søster nummer syv, den savnede søsteren. Men alt de har av ledetråder er adressen til en vingård på New Zealand, samt en tegning av en stjerneformet smaragdring. Jakten fører dem til New Zealand, Australia, Canada, Frankrike, England og Irland. Men den siste søsteren forsvinner stadig like før de nærmer seg, og det kan virke som hun ikke ønsker å bli funnet.

Les mer og forhåndsbestill i dag!

Se egen videohilsen fra forfatter Lucinda Riley nedenfor: