Glad i deg, pappa!

Farsdag-banner

Far, pappa, fattern, fæffæ.. uansett hva du kaller ham, gi en gave som varmer!

Vi har allerede kommet til november i annerledesåret, og på søndag er det farsdag. En dag vi retter ekstra oppmerksomhet til fedrene våre og viser at vi setter pris på dem. Men vet du egentlig hvorfor vi feirer farsdag?

Historien tilsier at farsdagen først ble feiret i USA allerede tidlig på 1900-tallet da en kvinne ved navn Sonora Smart Dodd fra Washington hedret sin far som var en krigsveteran. I 1910 erklærte guvernøren i staten Washington nasjonens første offisielle "Fathers day", selv om feiringen først ble mer utbredt i USA på 70-tallet – resten er historie kan du vel si. 

Nå som farsdag nærmer seg med stormskritt er det tid for å rette hyggelig oppmerksomhet til pappa. For lite slår vel bedre an hos far på farsdagen enn en bok du vet han vil lese. 

Å få en bok i gave som han kanskje har hatt på ønskelisten sin, eller ikke visste han ønsket seg kan være midt i blinken. Og du, om du er litt i tvil på hvilken bok du vil gi i gave, husk at gavekort på EBOK.NO er en sikker vinner. Da kan far selv velge boken han vil lese eller lytte på blant vårt store utvalg av både ebøker og lydbøker.

PS: Om du mot alle odds skulle glemme farsdag helt til i siste liten – husk at bokgave eller gavekort fra EBOK.NO kan leveres øyeblikkelig så du slipper å løpe ut døren på handlejakt i panikk 😅

bokgave

Slik gir du en bok i gave!

Klikk på bildet for å se instruksjoner

gavekort

Slik kjøper og gir du et gavekort!

Klikk på bildet for å se instruksjoner