Garantert julestemning!

god jul banner

Vi kan ikke garantere en hvit jul, men med disse 10 juleromanene kommer du garantert i julemodus likevel.

O jul med din glede og barnlige lyst, vi ønsker deg alle velkommen! Et langt og annerledes år går mot slutten. Før vi sikter oss inn på 2021 og lysere tider, skal vi samles med våre nærmeste til julefeiring og kos – så godt vi kan innenfor de smittevernstiltak som foreligger. 

I et år som ikke har vært annet enn annerledes for alle, vil også julen bli preget av annerledesåret. Enten du feirer julen på hytta, hjemme blant dalende snøfnugg, eller i mer snøfrie byer og tettsteder – julekosen kan ingen ta fra oss! Vi i EBOK har samlet 10 juleromaner vi mener vil garantere julestemning gjennom hele julen helt til nyttår. Ja, for det kommer et nytt år som ser lysere ut, og en vaksine står nærmere nå enn før. 

Kos deg med en god bok, eller 10 og kom i julestemning.

Vi ønsker alle våre lyd- og ebok-entusiaster en riktig god jul!

et ønske til jul

«Et ønske til jul»

Bridget Jones møter Love Actually i denne perfekte julehistorien. 29-år gamle Jess følger drømmen og flytter til London. Det er desember, og hun leier et rom i et litt nedslitt, men fenomenalt hus i Notting Hill. Den første kvelden møter hun Alex, som bor i samme etasje som henne. Jess blir stormende forelsket. Hun drømmer om hvordan livet i huset skal bli fremover.

Kjøp boken!

en sang til hedda

«En sang til Hedda»

Det er mindre enn to uker til jul da Linas rolige tilværelse forandrer seg drastisk. Hun blir oppsagt på jobben og får i tillegg plutselig vite at hennes for lengst avdøde norske far lever i beste velgående. 

Kjøp boken

julebrev

«Julebrev»

Linda har alltid hatt eneansvaret for sønnen Brage og vært opptatt av å skape en tryggere oppvekst for ham enn den hun selv hadde. Og når julen nærmer seg, blir tradisjoner og ritualer ekstra viktig. Linda har planlagt alt, og det må bli perfekt.

Kjøp boken

tre menn til vilma

«Tre menn til Vilma»

Vilma er 35 år, og musikklærer i kulturskolen. Dessuten er hun jomfru. Menn har aldri vært en del av Vilmas liv. Plutselig må hun forholde seg til to av dem. Tre - hvis man regner med den døde faren.

Kjøp boken

nordlys over alaska

«Nordlys over Alaska»

En oppløftende fortelling om å finne kjærligheten der man minst av alt forventer det. Josie har blitt tilbudt en stilling som kjøkkensjef i en av Seattles fineste restauranter, men først skal hun reise til en kystby i Alaska og jobbe på kjøkkenet i et gjestgiveri i et halvt år. Selv om dette er midlertidig, blir hun snart en del av det fine samfunnet der, og begynner å bli glad i menneskene. 

Kjøp boken

julens ni liv

«Julens ni liv»

Det nærmer seg jul, og på Battersea hunde- og kattepensjonat prøver Laura desperat å finne et nytt hjem til Felicia, en rufsete hunnkatt med et hjerte av gull. Lauras kjæreste kan ikke begripe hvorfor hun må bruke så må mye tid på kattehjemmet, men for Laura er ikke kattene bare en jobb - de er selve livet. 

Kjøp boken

gledelig jul

«Gledelig jul»

Etter at moren forsvant like før jul da de var små, har de to søstrene Frida og Ellen hatt et veldig ulikt forhold til julen og til hverandre. Mens Ellen har tatt avstand fra både julen og søsteren, har Frida elsket alt som hører julen til, og hun har gjentatte ganger forsøkt å forbedre kontakten mellom dem, uten at det har hjulpet. 

Kjøp boken

petra pettersens perfekte plan

«Petra Pettersens perfekte plan»

Petra Pettersen jobber i bokhandel på femtende året. Hun er gift med Einar, som er fisker på Hvasser, og har to utflyttede døtre. Livet er trygt og forutsigbart, men en gang var livet hennes annerledes. Og Petra har en drøm. Hun vil jobbe med "ett eller annet innen kunst", men vet ikke helt hva... Før hun plutselig får sitt Eureka-øyeblikk. 

Kjøp boken

et julemirakel

«Et julemirakel»

Julen har alltid vært viktig for Noelle Parker. Hun har alltid elsket de mørke vinterkveldene med varm sjokolade og kaker i familiens koselige konditori. Men dette året er alt annerledes ...

Kjøp boken

julegjesten

«Julegjesten»

En hjemløs valp med et stort hjerte. Og en familie som trenger den ... Teddy rømmer hjemmefra en uke før jul. Han bekymrer seg lite for hva som kommer til å skje. Men veldig raskt oppdager han hvor kald og skummel verden er, og det som skulle være et spennende eventyr, virker som et fryktelig feilgrep.

Kjøp boken