Grøss og gru – en annerledes halloween!

Toppbanner med bilde av løv, gresskar og flaggermus. Tekst: Grøss og gru - en annerledes halloween

Dette året er vært annerledes på så mange måter. Men at ting er annerledes trenger ikke bety at halloween skal være kjedelig for barna!

Halloween og «knask eller knep» har med årene blitt mer populært i Norge for hvert år som har gått. En morsom og ikke minst skremmende tradisjon hvor man kler seg ut og de minste går dør til dør for å samle inn deilige mengder godteri. 

Selv om det å gå fra dør til dør er vanskeligere å gjennomføre i år grunnet hensyn til smittevern, betyr det ikke at man må sette en strek for selve halloween-feiringen og -hyggen. Hva med å ta eierskap til halloween-feiringen og gjøre det hele til en stor familiebegivenhet ved å samle hele flokken til en skummelt hyggelig hjemmekveld i stedet? 

Skjær ut noen skumle gresskarhoder, pynt hjemme med spindelvev og edderkopper, lag noen nifse og skjelvende geléfigurer eller skjelett-pyntede muffins, kjøp inn deilig snop som gjemmes som en forsvunnet skatt en plass i huset og fyll koppen med deilig varm kakao. 

I stedet for å fryse ute mens man gå dør til dør anbefaler vi heller å sitte inne i varmen og lytte til en nifs spøkelseshistorie på lydbok. I anledning annerledes-halloween-2020 har vi derfor samlet seks lydbøker for barn som er perfekt underholdning til halloween.

Sjekk ut samlingen vår nedenfor av perfekte lydbøker for en skummel helaften. I oversikten finner du både de splitter nye lydbøker, og lydbøker til en ekstra hyggelig tilbudspris! Så hva venter dere på – lag en heidundranes familiefeiring og kos dere i høstmørket.. om dere tør... Muhahaha 👻

lyd1 halloween

«Helt alene hjemme»

Daniel er syk og alene hjemme midt i uværet. Plutselig ser han en skummel mann, klint inntil vindusglasset, som stirrer inn i stua. Like etter er han borte. Tenk om ytterdøra ikke er låst!

midnattsgrøss

TILBUD! – «Tre midnattsgrøss»

Kan man kan mane frem de døde? Hva slags verden som venter utenfor et tilfluktsrom etter en krig har rast? Og hva kan skje om man overnatter på et nedlagt mentalsykehus? Midtnattsgrøss er tre passe lange historier av de tre forfatterne bak Marg&Bein Et nytt format som garantert vil få deg til å grøsse innerst i sjela.

vundersmed

TILBUD! – «Vundersmed»

Morrigan har kanskje overvunnet den dødelige forbannelsen, bestått de farefulle prøvene og blitt med i det Vunderlige selskap, men reisen hennes har bare så vidt begynt. Innbyggerne i den hemmelige og magiske byen Ingenlund husker så altfor godt de grusomme angrepene den fryktede vundersmeden Esra Skrall sto bak. Når medlemmer av det Vunderlige selskap begynner å forsvinne, blir Morrigan mistenkt.

den lille mareritt butikken

NYHET! – «Den lille mareritt-butikken og kile-krisen»

Nina er 9 år, og har ikke en egen sykkel. Hun har VELDIG lyst på en - men hvor langt vil hun gå for å få råd til en ny sykkel? Er hun villig til å jobbe i Den lille mareritt-butikken, for eksempel? Bli med inn i et fantastisk univers med masse humor, frydefulle grøss og boblende fantasi!

pulverheksa

NYHET! – «Pulverheksa og spøkelset på slottet»

Spøker det på slottet? Det sier Drømmeprinsen. Pulverheksa drar sammen med Hokus og Pokus av sted for å undersøke saken og ganske riktig: i loftsvinduet ser de noe hvitt som flagrer og to øyne som ser ned på dem. Hvem kan det være mon tro?

benny

NYHET! – «Benny går igjen»

Bennys verden blir snudd på hodet da dødskjekke Ken plutselig skal overnatte på rommet hans i et par uker. I tillegg har Benny fått en fiende i Magda-Roses hensynsløse svigerdatter, som har solgt herskapshuset hennes og stuet henne bort på gamlehjem. Benny må gjøre alt for å bli kvitt de nye naboene sine, og det er vel ingen som vil bo i et hjemsøkt hus?
PSST! Hei du, du ja! Husk at vi også har mange gode tilbud på ebøker og lydbøker i vårt halloween salg. Her finner du titler for både store og små – men vær rask. Tilbudet løper kun ut 31. oktober 🎃