Januar-nyheter

Banner med bilde av snø, grantrær og en iPad med påskriften: de nyeste ebøkene

Hos EBOK.NO har du alltid tilgang til de aller nyeste ebøkene på markedet! Sjekk ut månedens nyheter

Bokåret 2021 er i gang for fullt, og vi gleder oss stort til alle nyhetene som er på vei. Selv om vi er en knapp måned ut i det nye året har det allerede kommet en rekke nye ebøker på markedet. Nedenfor kan har vi samlet noen av de for deg.

Nå som skiføret er perfekt og dagene blir lysere er det viktig å komme seg ut. Kanskje høres det åpenbart ut, men gå deg en tur, fyll lungene med frisk luft, omfavn deg med sol og dagslys, og ta deg en god skitur for å gi hodet en pause fra jobb, covid-19 og det som er. 

Når solen senere senker seg, og kveldsmørket sluker dagen er vårt tips at du bruker tiden til trekke deg tilbake med en god bok. Bytt ut serier og TV med gripende krim, vakre skildringer, humoristiske karakterer og situasjoner du kjenner deg igjen i. Ta boken fatt, kos deg og glem mørket som konsumerer resten av kvelden som et sort hull.

Her har vi samlet ti av de nyeste ebøkene du kan kjøpe hos EBOK.NO. Kanskje du finner en bok som lyser opp en mørk vinterkveld?:

Elskede barn

«Elskede barn» av Romy Hausmann

Elskede barn er en kritikerrost, oppsiktsvekkende internasjonal debut - en vakker, hjerteskjærende og skremmende psykologisk thriller.

Les mer!

Rasende binne

«Rasende binne» av Ingebjørg Berg Holm

Klimaforskning, samlivsbrudd, barnefordeling og tro danner bakteppet i denne rå psykologiske thrilleren om mennesket i naturen og dyret i mennesket. 

Les mer!

Fremdeles her

«Fremdeles her» av Josie Silver

To liv. To elskede. Ett umulig valg. Lydia og Freddie. Freddie og Lydia. De hadde vært kjærester i over et tiår, og Lydia trodde alltid at kjærlighetshistorien deres ville fortsette slik den hadde begynt. Men hun tok feil. 

Les mer!

lettkledd i

«Lettkledd i trykkammeret» av Karin Brunk Holmqvist

Det lille huset i Ljunglyckorna på Österlen passer perfekt for pensjonistene Agnes og Adolf. Agnes planlegger å stelle i hagen, og så skal hun endelig få seg en katt. Adolfs plan er mer stillesittende og han skjønner ikke hva de skal med et kattespetakkel, men snart får han annet å tenke på. For i husene rundt omkring skjer det ting! 

Les mer!

Selger og gentleman

«Selger og gentleman» av Jeffrey Archer

Dette er en bearbeidet og modernisert oversettelse av «As The Crow Flies», som ble utgitt første gang på norsk som «En guttedrøm» – nå tilgjengelig som ebok.

Historien om den fattige østkantgutten som skaper et av Englands største forretningsimperier. Charlie Trumper vokser opp i fattigstrøkene i London og følger ivrig i fotsporene til bestefaren, som har drevet en frukt- og grønnsakskjerre i Whitechapel. Med god hjelp av driftige Becky skaper han seg et navn som «Den ærlige selgeren». Og snart ser Charlie også andre muligheter - han vil starte butikk. Første verdenskrig setter en midlertidig stopper for planene.

Les mer!

USA

«USA» av Espen Hammer

Den amerikanske drømmen er over. I boka tegner professor Espen Hammer et skarpt bilde av landets viktigste konfliktlinjer. Mens Donald Trump ofte pekes på som årsak til urolighetene, viser Hammer hvilke større krefter som over tid har virket under overflaten og forvandlet USA fra et relativt trygt folkehjem til en nasjon med enorme sosiale forskjeller, dyp politisk splittelse og et dysfunksjonelt demokrati.

Les mer!

Hvem drepte Bambi

«Hvem drepte Bambi» av Monika Fagerholm

En skarp og uhyggelig roman om vold og makt, om fortellinger som smuldrer opp og familier som går i oppløsning, og om en for alltid tapt uskyld.

Les mer!

Ekte tigre

«Ekte tigre» av Mick Herron

Catherine Standish vet at spioner ikke kan tro på tilfeldigheter. Hun har jobbet lenge nok i etterretningstjenesten til å vite alt om svik, dobbeltspill og angiveri. Det hun ikke skjønner, er hvorfor noen vil ta akkurat henne, en tørrlagt alkoholiker, like håpløs som alle de andre mislykkede agentene i Jackson Lambs usle kongerike Slough House.

Les mer!

Kjærlighet i nødsfall

«Kjærlighet i nødsfall» av Daniela Krien

En roman om morsrollen og barnløshet, uønskede svangerskap og sorg, skilsmisse og utroskap. Fem liv, fem kvinner - knyttet sammen av tilfeldigheter eller slektskap, ulike, men like i sin leting etter lykken. Men hva er igjen av disse fem kvinnene etter at de har oppfylt sine roller som koner, mødre, venner, elskere, søstre og døtre? Forventer de for mye av livet?

Les mer!

De tause

«De tause» av Yrsa Sigurðardóttir

En kald dag forsvinner et lite barn fra en barnevogn i Reykjavik. Elleve år senere dør en jente av meslinger, og faren søker oppgjør med personen som smittet henne. En kvinne blir funnet død i en forlatt bil. Politimannen Huldar og psykologen Freyja må igjen samarbeide om en sak med mange irrganger, der ingen svar er åpenbare. Rundt alle involverte hersker en taushet som ingen vil bryte. 

Les mer!


Husk at du alltid får full oversikt over alle nye bøker ved å klikke deg inn her.