Krimfestivalen 2021 🔪

krimfestivalen 2021

50 forfattere – 50 programposter – HELT GRATIS! I år kommer krimforfatterne hjem til deg

Nå sparkes Krimfestivalen endelig i gang. Fra torsdag 18. mars til lørdag 20. mars inviterer Cappelen Damm og Krimklubben deg til en heidundranes krimfestival. På sitt 10-årsjubileum slår Krimfestivalen på stortromma i år ved å invitere noen av verdens mest kjente krimforfattere. Siden verden er litt annerledes også i 2021 på grunn av smittevern vil festivalen være heldigital, og forfatterne kommer derfor hjem til deg – i stua eller hvor du måtte befinne deg. 

Hele arrangementet er gratis og kan strømmes direkte på programsidene via krimfestivalen.no. Skulle du være opptatt når din favorittforfatter entrer scenen har vi en god nyhet til deg – du kan nemlig se alle sendinger i reprise når det skulle passe. Flaks!


PS: Sjekk ut vår samling av aktuelle bøker fra Krimfestivalen her!

Store internasjonale stjerner

Siden Krimfestivalen i år har et digitalt utgangspunkt har festivalen fått tak i flere og større internasjonale navn enn noen gang. I år vil du for eksempel kunne se intervjuer med John Grisham, Harlan Coben, David Baldacci, Val McDermid, Romy Hausmann og Ben Macintyre. Svært mange av de svenske stjerneforfatterne som Lars Kepler, Camilla Grebe, Hans Rosenfeldt og Mohlin & Nyström kommer også. 

Krimfestivalen lover spennende gjester, og store deler av den nordiske krimeliten vil være tilstede. Hvem vet, kanskje du også oppdager noen helt nye krimforfattere i tillegg til å se intervjuer med favoritter som Gunnar Staalsen, Karin Fossum, Tom Egeland og Hans Olav Lahlum. Eller hva med å se Knut Nærum som kommer for å harselere med norsk krimlitteratur? Og om ikke det er nok til å friste deg allerede vil Krimfestivalen også dele ut en STOR krimpakke og du kan delta i Krimquiz på direkten.

Sjekk ut hele programmet her!

Cappelen Damm og Krimklubben er hovedarrangører av Krimfestivalen. Den blir arrangert i samarbeid med Oslo Nye Teater Centralteatret, Gyldendal forlag, Kagge forlag, Vigmostad & Bjørke og Rivertonklubben.