Nyhet fra Patricia Wilson

ipad med bokomslag for boken Flukten til den greske øya. bakgrunnsbildet av en liten jolle som hviler i vannkanten på Kreta i Hellas

Hvor langt er en mor villig til å gå for å redde sin datter?

Nå kommer den tredje boken til Patricia Wilson på norsk. I Flukten til den greske øya  tar Wilson oss med til Kreta. Patrica Wilson som selv er født i Liverpool, flyttet til Hellas da hun gikk av med pensjon etter å ha drevet sitt eget firma i over tjue år. 

I Hellas begynte Wilson å fordype seg i gresk historie. Hun har tidligere utgitt bøkene Øyas hemmelighet og Kaneltreet hvor handlingen foregår på de greske øyene Kreta og Rhodos. Nå får du begge hennes tidligere feelgood-romaner på tilbud til kr 99,- mens vi feirer nyheten Flukten til den greske øya.

flukten til den greske øya_riktig pris

Flukten til den greske øya

Håpet om en gjenforening

På de vakre strendene går en gresk kvinne rundt og deler ut papirlapper. Sofia, en kvinne på 85 år, leter etter en datter hun ikke har sett siden jenta var liten. På grunn av den politiske uroen i Athen da hun vokste opp, ble hun tvunget til å gi fra seg barnet sitt få dager etter fødselen. Nå håper hun på en gjenforening med datteren før det er for sent.

Samtidig, i Manchester, leter også Zoe etter barnet sitt. I månedene etter at tenåringsdatteren hennes rømte hjemmefra, har livet falt fra hverandre. Mannen hennes har forlatt henne, sønnen virker fraværende, og hver eneste dag er en kamp. Desperat leter Zoe etter datteren, og hun aner ikke at jenta er på vei til Kreta


patricia wilson backlisttilbud

Kjærlighet og dramatikk – på tilbud!