Nyheter på lydbok! 🎧

Banner med bilde av ørepropper og påskriften

Hos EBOK.NO er du alltid sikret tilgang til de nyeste lydbøkene – helt uten bindingstid eller månedsavgift!

2020 er et år som har rast forbi raskere enn et godstog i nedoverbakke, og plutselig står vi her i januar 2021. Et bokår er over, og vi tar fatt på et nytt – og som vi gleder oss! 🤗

Nytt år betyr heldigvis ikke bare nyttårsforsett som vi enten holder eller (la oss være ærlige) bryter, men det betyr også et spennende, nytt bokår. Vi gleder oss til et år fylt til randen av nye bøker i alle sjangre fra kjente favorittforfattere, ferske debutanter, eller nye skatter man oppdager på veien.

Nå er vi bare et par uker inn i det nye året, men allerede står nyhetene klare og venter på deg. I oversikten nedenfor har vi samlet noen av nyhetene som nå er tilgjengelig som lydbøker. Siden lydbøkene selges til stykkpris kreves det ingen form for bindingstid eller fast månedsbetaling. Du betaler rett og slett kun for de bøkene du ønsker å lytte på. Det betyr også et større utvalg av bøker, og at du får tilgang til de aller nyeste bøkene med en gang de lanseres.

Men nok skriverier, her er noen av de nyeste lydbøkene tilgjengelig på EBOK.NO:

tre dager

«Tre dager» av Anders Roslund

En skikkelig fin bursdagskake. Fem røde lys. Forventninger. Ikke kunne hun vite at denne dagen skulle forandre så mange menneskers liv. Og enda mindre forandre kriminalkommissær Ewert Grens liv, og undercover-agenten Piet Hoffmanns liv. Alt Zana ville da hun fylte fem år, var å synge bursdagssangen og slippe å se mennesker dø.

Les mer!

rasende binne

«Rasende binne» av Ingebjørg Berg Holm

To kvinner og én mann - hvem skal ut? Presten Sol og forskeren Njål var lykkelig gift, men forholdet røyk fordi Sol ikke kunne få barn. Så Njål ble sammen med stipendiaten Nina og fikk en datter med henne

Les mer!

lockdown i london

«Lockdown i London» av Peter May

En storby i karantene London, episenteret av en global pandemi, er en by i karantene. Vold og sivil ulydighet blusser opp. Ingen er trygg fra det dødelige viruset som allerede har tatt tusenvis av liv. 

Les mer!

ulvesommer

«Ulvesommer» av Hans Rosenfeldt

Ulvesommer foregår i Haparanda, på grensen til Finland. Da det viser seg at en ulv funnet død i skogen har rester av et menneske i magen, forstår politietterforsker Hannah Wester at dette ikke blir en vanlig sommer. Den avdøde som ulven har spist av kan knyttes til en blodig narkotikahandel i Finland. 

Les mer!

felemakaren

«Felemakaren» av Edvard Hoem

I romanen "Felemakaren" tar Edvard Hoem utgangspunkt i eit dystert familieminne som også er omtalt i romanen "Heimlandet barndom" (1985): Ei ung tenestejente som skal ha barn med Pe, bror til Lars Olsen, som er hovudperson i romanen, blir borte ein kveld, og bygda går manngard i ei veke utan å finne henne. 

Les mer!

du skal eie det selv

«Du skal eie det selv» av Thorbjørn Jagland

Thorbjørn Jaglands politiske karriere er svimlende - fra en oppvekst i enkle kår i Lier har han gått veien via AUF-leder til partisekretær, partiformann og parlamentarisk leder i Arbeiderpartiet, statsminister og utenriksminister, senere leder av Nobelkomiteen og generalsekretær i Europarådet.

Les mer!

herfra til hektene

«Herfra til hektene» av Ingrid Bjørnov

Hva er disse hektene man gjerne vil komme seg til? Er det et land, et sted, en følelse? Og når man har kommet seg dit - hva da? Er det der den ultimate ro og orden befinner seg? 

Les mer!

den avskyelige snømannen

«Jakten på den avskyelige snømannen» av Jørn Lier Horst

Den styggeste julepynten i hele Elvestad er sporløst forsvunnet fra trappen til Amalie Andersen. Hun ber Detektivbyrå nr. 2 om hjelp, og Tiril, Oliver og Åtto tar saken. Dermed begynner Jakten på den avskyelige snømannen.

Les mer!

sagaen om isfolket

«Utysket» av Margit Sandemo

Tvillingene Marco og Ulvar var så ulike som to brødre kan bli: Marco var vakker som en gud, mens Ulvar var mer grotesk enn det verste tenkelige utyske. Isfolket visste at de to var utsett til hver sin oppgave - men ingen skjønte hvordan det kunne komme noe godt fra Ulvar, som var like full av ondskap som en virkelig djevel.

Les mer!