Reis til utlandet – med bøkene

Toppbanner reise med bøkene

Det er ingen hemmelighet at sommerferien ser litt annerledes ut i år enn hva vi er vant med. Men du kan fortsatt reise på tur  inn i bøkenes verden!  

Denne sommeren skulle kanskje bli den beste med deilige ferieminner fra solfylte strender, osende matopplevelser, kulturvandring eller storbyshopping? Vi vet jo alle som en at det ikke ble riktig slik i år. Koronasmitten strammet inn på reisemulighetene og nødvendige smittevernstiltak har ført til at vi må feriere litt annerledes, i mer lokale omgivelser i år.

Selv om du frarådes å reise unødvendig til utlandet ønsker vi likevel at du skal få oppleve litt av de populære reisedestinasjonene i sommer. Som et lite plaster på såret har vi derfor samlet boklister basert på populære destinasjoner. Enten du vil drømme deg bort i vakre Paris, nyte den franske rivieraen eller en liten, idyllisk Italiensk landsby, finner du nok av bøker du kan drømme deg bort i.

640X500PX_ITALIA copy.png

Bøker fra Italia:

Buongiorno! Drømmer du om deilige Italia? Hva med å ta fatt på skildringene i bøker som «Hagene i Italia» om Comosjøens mest fortryllende hager. Eller besøke Napoli med Elena Ferrante i «Historia om det tapte barnet»

Se hele utvalget av bøker fra https://ebok.no/eboker/litteratur-italia/

640X500PX_SPANIA copy.png

Bøker fra Spania:

Bli med Tiggy på en reise tilbake til røttene i Andalusia i Spania i «Månesøsteren» av Lucinda Riley. Eller la deg fange av en gammel klassiker, og et av verdenslitteraturens mest leste verk «Don Quijote»

640X500PX_FRANKRIKE copy.png

Bøker fra Frankrike:

Vive l’amour! Vakre og romantiske Frankrike med sin flotte arkitektur, deilige vin og sitt sjarmerende språk. La deg forføre av en reise til Paris i «Paris for én» av Jojo Moyes. 

Se hele utvalget av bøker fra Frankrike her

640X500PX_USA copy.png

Bøker fra USA:

Howdy partner! Velkommen til frihetens land. 

Bli med F. Scott Fitzgerald som tar deg tilbake til rikdom og glamour i «Den store Gatsby», eller bli med over Atlanterhavet i «Over horisonten» av Jojo Moyes. Eller lev helt på grensen i Don Winslows «Muren»


Du finner hele vår samling med bøker fra populære reisemål her: https://ebok.no/reise/