Slik bruker du EBOK.NO

Med EBOK.NO kan du velge blant titusenvis av ebøker og lydbøker fra alle norske forlag – vi viser deg hvordan!

 

Det er ingen hemmelighet at ebøker og lydbøker har flere fordeler fremfor den klassiske papirboken. Digitale bøker blir stadig mer populært ­blant både barn og voksne – og som Norges største nettbokhandel av ebøker og lydbøker etterstreber vi alltid å tilby deg den beste digitale bokopplevelsen! 

Fordelene med digitale bøker er mange: Du kan f.eks. lese eller lytte fra mobil eller favorittenheten din, og du har hele biblioteket ditt tilgjengelig til enhver tid. Siden bøkene er digitale slipper du å dra med deg noe ekstra, du vil aldri glemme en bok igjen og går aldri tom for lesestoff i bokhyllen.

Bøkene kjøper du til stykkpris, og derfor kreves ingen form for bindende abonnement eller fast månedsbetaling. Du betaler rett og slett kun for de bøkene du vil lese.

 

– Den store fordelen med stykksalg fremfor abonnementstjenester, er at du tilbys et større utvalg av bøker og får tilgang til de aller nyeste bøkene med en gang de lanseres, forklarer salgs- og markedsansvarlig i EBOK.no, Emilie Jarto.

 

Ebøkene og lydbøkene laster du ned til mobil eller nettbrett via EBOK.NO-appen som fås til både iPhone/iPad og Android-enheter. Foretrekker du heller lesebrett av typen Kindle, kan ebøkene enkelt overføres til enheten din. Om du heller ønsker å lese på en datamaskin kan du titte på vår guide for PC og Mac.

Hvis du ikke har registrert deg ennå, er du bare minutter unna en ny måte å oppleve bøker på!

 

Hvordan komme i gang med EBOK.NO:

 

1) Velg en ebok eller lydbok

Alle norske ebøker og lydbøker er tilgjengelig for deg i butikken vår. Vi har også over en halv million engelske titler. Vi gjør vårt ytterste for å vise deg de ferskeste nyhetene, de beste tilbudene, og de glemte godbitene. Du har full oversikt over kjøpene dine i din nye digitale bokhylle.

 

2) Kjøp med noen tastetrykk

Trykk på "Logg inn" for å opprette ny bruker. Innlogging og betaling på EBOK.NO skjer med din Schibsted-konto, som også brukes av en rekke norske medienettsteder som FINN og VG. Første gang du handler, må du legge inn betalingsinformasjonen din (vi støtter også Vipps), deretter kan du kjøpe med et klikk. Har du en konto der allerede? Da kan du bare logge rett inn hos oss!

  

3) Les og lytt i appene våre for iPad, iPhone og Android - eller send til Kindle

iPhone og Kindle-enheter med ebok.no app og ebok-omslag

Bøkene du handler hos oss kan leses eller lyttes til på alle enhetene dine, med en gang. Last ned appene våre fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) og logg deg på med e-post og passord. Som første norske bokhandel har vi også puttet butikken vår i appen, slik at du kan handle og nyte bøkene akkurat når det passer deg. 

Husk at du også kan lese eller høre utdrag fra bøkene fra et stort utvalg norske bøker før du kjøper via EBOK.NO-appen. Du har også mulighet til å legge inn anmeldelser som hjelper å rangere bøkene, samt dele leseutdrag eller legge bøker til i ønskelisten din.


Lurer du på noe eller trenger hjelp? Da håper vi du tar kontakt med oss på chat eller epost. Du kan også besøke hjelpesenteret vårt for å få svar på ofte stilte spørsmål