Krokodillen Gena og vennene hans (ebok) av Eduard Uspenskij
Legg til i ønskeliste
Eduard Uspenskij (forfatter)

Krokodillen Gena og vennene hans ebok

199,-
«Ung krokodille på femti år ønsker seg venner. Adresse: Store pannekakegate 15. Ring på dørklokken tre og en halv gang.» Nytt fra byen: «I byen vår bygges det i disse dager et bemerkelsesverdig bygg - et vennskapshus. Det er ti etasjer høyt, femti skritt bredt og med samme lengde. På byggeplassen arbeider ti krokodiller, ti sjiraffer, ti aper og ti jenter med beste karakter i alle fag. Vennskapshuset vil bygges ferdig innenfor den planlagte tidsrammen.» Eduard Uspenskij var en av de mest popu…
Ebok 199,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Eduard Uspenskij (forfatter), Dušan Petričić (illustratør), Jon Kværne (oversetter), Dusan Petricic (illustratør)
Utgitt 12 september 2022
Lengde 83 sider
Sjanger 3-6 år, Dyr og natur, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788275963930
«Ung krokodille på femti år ønsker seg venner. Adresse: Store pannekakegate 15. Ring på dørklokken tre og en halv gang.» Nytt fra byen: «I byen vår bygges det i disse dager et bemerkelsesverdig bygg - et vennskapshus. Det er ti etasjer høyt, femti skritt bredt og med samme lengde. På byggeplassen arbeider ti krokodiller, ti sjiraffer, ti aper og ti jenter med beste karakter i alle fag. Vennskapshuset vil bygges ferdig innenfor den planlagte tidsrammen.» Eduard Uspenskij var en av de mest populære barnebokforfatterne i etterkrigstidens Sovjetunionen, og boken om den optimistiske krokodillen Gena og vennene hans som sammen bygger et «vennskapshus» er legendarisk.