Solan og Ludvigs jul (ebok) av Harald Sommerin Simonnæs
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Harald Sommerin Simonnæs (forfatter), Kjell Aukrust (forfatter)

Solan og Ludvigs jul ebok

99,-
(4)
Dette er den lille, vakre bildeboken som er utgangspunktet for årets julefamiliefilm «Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa». I denne boken får du bli med Solan og Ludvig på et julemysterium, og den kommer med 100 % julestemningsgaranti. Slik begynner historien: Det nærmer seg jul i Flåklypa. Solan og Ludvig er ivrig opptatt med juleforberedelsene. Reodor Felgen er mest opptatt av oppfinnelsen han arbeider med. Så, en snøtung vintermorgen i desember, våkner Ludvig opp og kjenner på seg at noe e…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Harald Sommerin Simonnæs (forfatter), Svein Samuelsen (illustratør), Kjell Aukrust (forfatter), Kjell Aukrust (annet)
Forlag Figenschou
Utgitt 2 desember 2014
Sjanger 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293335221
Dette er den lille, vakre bildeboken som er utgangspunktet for årets julefamiliefilm «Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa». I denne boken får du bli med Solan og Ludvig på et julemysterium, og den kommer med 100 % julestemningsgaranti. Slik begynner historien: Det nærmer seg jul i Flåklypa. Solan og Ludvig er ivrig opptatt med juleforberedelsene. Reodor Felgen er mest opptatt av oppfinnelsen han arbeider med. Så, en snøtung vintermorgen i desember, våkner Ludvig opp og kjenner på seg at noe er feil. Det er Reodor, han har forsvunnet! Bare en varm kaffekopp står igjen etter ham på kjøkkenbenken ... Basert på Kjell Aukrusts magiske univers fra Flåklypa.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Herman