Bassengkuppet (ebok) av Jens Lapidus
Legg til i ønskeliste
Jens Lapidus (forfatter), Hedda Lapidus (forfatter)

Bassengkuppet (Dillstadbanden #3) ebok

179,-
Solen skinner over Dillstad og det frister å bade i sjøen. Men Jonathan, Zasha og Lotta får fullt opp når deres klassekamerat og fiende, den rike Rick Flotten, kommer til skolen med nyhter. Han skryter som vanlig av alt fint og dyrt som han har, men denne gangen er det verre enn det vanligvis er. Rick har fått et husdyr. Og det er verken en gullfisk eller et marsvin. Som om ikke banden har nok med å planlegge frigjøringen av Ricks husdyr, annonserer gymlæreren at hele klassen skal ha svømming …
Ebok 179,- Lydbok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jens Lapidus (forfatter), Hedda Lapidus (forfatter), Gustaf Lord (illustratør), A. Audhild Solberg (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 30 september 2021
Lengde 106 sider
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Kjærlighet og vennskap, Spenning
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202719869
Solen skinner over Dillstad og det frister å bade i sjøen. Men Jonathan, Zasha og Lotta får fullt opp når deres klassekamerat og fiende, den rike Rick Flotten, kommer til skolen med nyhter. Han skryter som vanlig av alt fint og dyrt som han har, men denne gangen er det verre enn det vanligvis er. Rick har fått et husdyr. Og det er verken en gullfisk eller et marsvin. Som om ikke banden har nok med å planlegge frigjøringen av Ricks husdyr, annonserer gymlæreren at hele klassen skal ha svømming på Dillstadbadet. Alle jubler, bortsett fra Zasha. Dillstadbanden - fartsfylt spenning og humor for lesere fra 6-10 år. Jens Lapidus fortsetter sin serie for unge lesere, sammen med Hedda Lapidus og illustratør Gustaf Lord.