Faregjengen (ebok) av Tom Fletcher
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tom Fletcher (forfatter), Shane Devries (forfatter)

Faregjengen ebok

159,-
Frank og familien skal flytte, og Frank gleder seg til å få nye venner. Det eneste som er dumt, er at han må flytte fra bestevennen sin. Til å begynne med virker alt helt normalt på det nye hjemstedet, men etter en forferdelig storm med grønt lyn og kraftig torden blir ting litt annerledes. Etter denne natten forandrer nemlig alle barna i nabolaget seg. De blir rare. Uvanlige. Litt magiske, rett og slett. For eksempel blir Erik til en hai når han kommer i kontakt med vann, Molly blir usynlig, o…
Ebok 159,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tom Fletcher (forfatter), Shane Devries (forfatter), Shane Devries (illustratør), Shane DeVries (illustratør), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 7 februar 2022
Lengde 428 sider
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Kjærlighet og vennskap, Spenning, Fantasy
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203378454
Frank og familien skal flytte, og Frank gleder seg til å få nye venner. Det eneste som er dumt, er at han må flytte fra bestevennen sin. Til å begynne med virker alt helt normalt på det nye hjemstedet, men etter en forferdelig storm med grønt lyn og kraftig torden blir ting litt annerledes. Etter denne natten forandrer nemlig alle barna i nabolaget seg. De blir rare. Uvanlige. Litt magiske, rett og slett. For eksempel blir Erik til en hai når han kommer i kontakt med vann, Molly blir usynlig, og Frank begynner å skimte underlige skygger helt i utkanten av synsfeltet sitt. Barna er overbevist om at alt dette rare som skjer har en sammenheng med stormen, og bestemmer seg for å finne ut av det sammen. Dermed ser Faregjengen dagens lys.