Herman - historier fra en udiagnostisert oppvekst (ebok) av Herman Flesvig
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Herman Flesvig (forfatter), Erlend Loe (forfatter), Bård Sletvold Torkildsen (forfatter)

Herman ebok

249,-
TERNINGKAST 5 - Jan Øyvind Helgesen og Molly Nagel, Nettavisen. «Inne i hodet mitt ligger verdens største by, trafikken kjører hele døgnet, gatene mangler navn, jeg spiller hundre instrumenter samtidig.» Velkommen til Herman Flesvigs hode. Et hode som ikke er helt som alle andres. Som barn er Herman litt annerledes. Litt mye. En som ikke klarer å følge med, lære raskt nok, gjøre som han skal. Men inne i Hermans hode går det faktisk fortere enn i alle andres. Han er Mr. Miyagi, han har en h…
Ebok 249,- Lydbok 99,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel historier fra en udiagnostisert oppvekst
Forfattere Herman Flesvig (forfatter), Erlend Loe (forfatter), Bård Sletvold Torkildsen (forfatter), Bård Sletvold Torkildsen (illustratør)
Utgitt 15 november 2022
Lengde 107 sider
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Familie
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234712050
TERNINGKAST 5 - Jan Øyvind Helgesen og Molly Nagel, Nettavisen. «Inne i hodet mitt ligger verdens største by, trafikken kjører hele døgnet, gatene mangler navn, jeg spiller hundre instrumenter samtidig.» Velkommen til Herman Flesvigs hode. Et hode som ikke er helt som alle andres. Som barn er Herman litt annerledes. Litt mye. En som ikke klarer å følge med, lære raskt nok, gjøre som han skal. Men inne i Hermans hode går det faktisk fortere enn i alle andres. Han er Mr. Miyagi, han har en hel verden inni T-skjorta, han har et triangel på tissen, han sloss med samuraisverd i skogen. Det er bare det at ingen av de andre får det med seg. De er opptatt med å høre etter på hva læreren sier. Herman er en bok for barn - og de som en gang har vært barn. En fortelling for alle som noen gang har følt seg litt annerledes og alene. Og for alle andre også. Det er Erlend Loe som fører pennen og Bård Sletvold Torkildsen som har illustrert.