Hvordan havnet jeg her? (ebok) av Philip Bunting
Legg til i ønskeliste
Philip Bunting (forfatter)

Hvordan havnet jeg her? ebok

149,-
I Hvordan havnet jeg her? forteller Philip Bunting om den utrolige reisen du har gjort fra Big Bang til fødsel (på omtrent den tiden det tar å spise et ostesmørbrød), med underfundig humor og morsomme, fargerike illustrasjoner. Du skjønner, du er en av de nyeste tilskuddene til et slektstre som går helt tilbake til det aller første livet på jorden. Vi er alle veldig, veldig, veldig (ganger en milliard milloner) heldige som er her! Hvordan havnet jeg her? er en liten påminnelse, en note-to…
Ebok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Philip Bunting (forfatter), Philip Bunting (illustratør), Håkon Viggen (oversetter), Håkon Viggen (illustratør)
Utgitt 12 oktober 2022
Lengde 32 sider
Sjanger Barnebøker, 6-9 år
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256026531
I Hvordan havnet jeg her? forteller Philip Bunting om den utrolige reisen du har gjort fra Big Bang til fødsel (på omtrent den tiden det tar å spise et ostesmørbrød), med underfundig humor og morsomme, fargerike illustrasjoner. Du skjønner, du er en av de nyeste tilskuddene til et slektstre som går helt tilbake til det aller første livet på jorden. Vi er alle veldig, veldig, veldig (ganger en milliard milloner) heldige som er her! Hvordan havnet jeg her? er en liten påminnelse, en note-to-self om alle de tingene som måtte skje for at akkurat du er her. Universet vårt er mer ubegripelig fantastisk enn vi noen gang kan se for oss. Vi vet så lite! Og det er fortsatt mye mer å oppdage om hvordan vi kom hit, og hvor vi er på vei. Dette er første bok i en ny sakprosaserie for de minste.