Skituren (ebok) av Sidsel Jøranlid
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sidsel Jøranlid (forfatter)

Skituren (Leseløve) ebok

149,-
Spennende Leseløve om en skitur som plutselig blir alvor, om vennskap og om å hjelpe hverandre. Snart er det skidag, og Anders vil lære Khalid å gå på ski. Først trener de i bakken bak blokkene. Men en kveld følger de lysløypa inn i skogen. I en bratt bakke faller Anders. Foten gjør vondt, og det er mørkt og kaldt. Hvordan skal de komme seg hjem nå? Sidsel Jøranlid har en egen evne til å finne historier…
Ebok 149,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Sidsel Jøranlid (forfatter), Martin M. Hvattum (illustratør), Martin Mauseth Hvattum (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 mai 2024
Lengde 68 sider
Sjanger 6-9 år, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker, Sport
Serie Leseløve
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202834951
Spennende Leseløve om en skitur som plutselig blir alvor, om vennskap og om å hjelpe hverandre. Snart er det skidag, og Anders vil lære Khalid å gå på ski. Først trener de i bakken bak blokkene. Men en kveld følger de lysløypa inn i skogen. I en bratt bakke faller Anders. Foten gjør vondt, og det er mørkt og kaldt.
Hvordan skal de komme seg hjem nå? Sidsel Jøranlid har en egen evne til å finne historier og temaer som treffer de yngste leserne. Småskolebarna kjenner seg igjen, og det er alltid gøy å lese historier som kunne handlet om deg selv! Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Bøkene passer for barn fra syv år som kan få oppleve gleden ved å lese en hel bok selv.