Sommeren med Fjodor (ebok) av Pål H. Christiansen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Pål H. Christiansen (forfatter)

Sommeren med Fjodor (Palle og Fjodor) ebok

149,-
Den rampete torsken Fjodor er tilbake! Nyillustrert og med flere historier i samme bok. En sommerdag kom pappa hjem med torsken Fjodor i vesken sin. Fjodor måtte repareres. Finnene hans var løse. Palle, som hadde sommerferie, fikk jobben med å passe på han og litt etter litt ble de to gode venner. Nå er det vinter, snøen laver ned og Palle tenker tilbake på alt det morsomme og spennende han og Fjodor opplevde sammen. I Sommeren med Fjodor har vi sam…
Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Pål H. Christiansen (forfatter), Morten N. Pedersen (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 juni 2024
Lengde 176 sider
Sjanger 6-9 år, Dyr og natur, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202836368

Den rampete torsken Fjodor er tilbake! Nyillustrert og med flere historier i samme bok.

En sommerdag kom pappa hjem med torsken Fjodor i vesken sin. Fjodor måtte repareres. Finnene hans var løse. Palle, som hadde sommerferie, fikk jobben med å passe på han og litt etter litt ble de to gode venner.
Nå er det vinter, snøen laver ned og Palle tenker tilbake på alt det morsomme og spennende han og Fjodor opplevde sammen.

I Sommeren med Fjodor har vi samlet de morsomme historiene om Palle og Fjodor, som tar oss til bunnen av havet, høyt over skyene og på en ufrivillig trikketur i byen. Men hva er det som foregår ute i vedskjulet mens det snør og blåser inn fra havet? Og hvorfor er det et hull i isen?