Super-Frank på foreldremøte (ebok) av Mats Eldøen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Mats Eldøen (forfatter), Therese G. Eide (forfatter)

Super-Frank på foreldremøte (Super-Frank #2) ebok

229,-
Møt Super-Frank! Verdens kuleste superhelt! Eller, ikke så kul da. Og ikke så helteaktig heller. Faktisk går ting som regel på tverke for Super-Frank, som løser veldig små problemer med veldig store virkemidler (litt som å skyte spurv med kanoner). Super-Frank er en ny og lettlest humorserie, full av illustrasjoner og med action fra første side. I Super-Frank på foreldremøte skal Frank ha med seg kompisen Cato hjem etter skol…
Ebok 229,- Lydbok 269,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Mats Eldøen (forfatter), Therese G. Eide (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 17 juni 2024
Lengde 59 sider
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Morsomme bøker, Familie
Serie Super-Frank
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202799878

Møt Super-Frank! Verdens kuleste superhelt!

Eller, ikke så kul da. Og ikke så helteaktig heller. Faktisk går ting som regel på tverke for Super-Frank, som løser veldig små problemer med veldig store virkemidler (litt som å skyte spurv med kanoner). Super-Frank er en ny og lettlest humorserie, full av illustrasjoner og med action fra første side.

I Super-Frank på foreldremøte skal Frank ha med seg kompisen Cato hjem etter skolen. De skal spille Nintendo, men mamma sier at de må gjøre leksene først. Da er det uflaks at Cato har glemt matteboka på pulten sin på skolen, men Super-Frank vet råd! Han hypnotiserer Cato til å tro at han er en plante, og skynder seg tilbake til skolen. Men krise! På skolen er det foreldremøte, og klasserommet er fullt av voksne. Heldigvis vet Super-Frank råd--han kan kle seg ut som læreren deres! Det kommer til å gå kjempebra. Eller?

Mats Eldøen er skuespiller, improvisatør og teatersjef på Det Andre Teatret. Han er kjent fra blant annet Tellekorpset og Lesekorpset på NRK Super og har medvirket i en rekke filmer, både for voksne og barn.
Therese G. Eide er tegneserieskaper og illustratør, kjent for blant annet stripeserien Intet nytt fra hjemmefronten.