Tikkens jul (ebok) av Kjetil Indregard
Legg til i ønskeliste
179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
Den gripende fortellingen om Tikken fra NRK Supers julekalender Kristiania Magiske Tivolitheater. Tikken er en jente på ni år som holder til i fattigslige kår i Vika i Kristiania, hvor hun lever av å selge fyrstikker på gata. Hun kan ikke lenger gå etter å ha hatt polio, men sitter i en tralle som trekkes rundt av den store og lojale hunden Nansen. Moren og søstrene behandler henne dårlig, og i gatene herjer barnegjengen Vikapakket. En dag får hun vite noe som skal komme til å endre alt: …
Ebok 179,- Lydbok 218,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kjetil Indregard (forfatter), Nikolai Lockertsen (illustratør), Nicolai Lockertsen (illustratør), Atle Knudsen (annet), Kjetil Indregard (annet), NRK super (annet)
Forlag Kagge
Utgitt 8 november 2021
Lengde 127 sider
Sjanger 6-9 år, Barnebøker, Familie
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248929321
Den gripende fortellingen om Tikken fra NRK Supers julekalender Kristiania Magiske Tivolitheater. Tikken er en jente på ni år som holder til i fattigslige kår i Vika i Kristiania, hvor hun lever av å selge fyrstikker på gata. Hun kan ikke lenger gå etter å ha hatt polio, men sitter i en tralle som trekkes rundt av den store og lojale hunden Nansen. Moren og søstrene behandler henne dårlig, og i gatene herjer barnegjengen Vikapakket. En dag får hun vite noe som skal komme til å endre alt: hun er adoptert! Dermed begynner Tikken og Nansen jakten på hennes virkelige foreldre. Lever de fremdeles? Savner de henne? Kanskje hun egentlig er en prinsesse? I enden av eventyret venter verdens fineste julegave.