Turbotvillingene og ordførerens onde plan (ebok) av Robert Stoltenberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode

Turbotvillingene og ordførerens onde plan (Turbotvillingene #2) ebok

229,-
Turbotvillingene Harald og Robert er tilbake! Harald og Robert har funnet seg ganske godt til rette på landet. De har venner i klassen, og tilbringer mye tid hos Sigrid, Rudolf og dyra på nabogården. Men når tvilllingene vender tilbake til bondelandet etter en mislykket høstferie i Oslo, er alt snudd på hodet. Kommunen har bestemt at det skal bygges en diger motorvei i bygda, og den skal gå TVERS GJENNOM gårdstunet til Sigrid og Rudolf. Det hjelp…
Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Robert Stoltenberg (forfatter), Harald Maxmillian Stoltenberg (forfatter), Leonard Furuberg (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 juni 2024
Lengde 390 sider
Sjanger 6-9 år, Morsomme bøker, Barnebøker, Familie
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202814786

Turbotvillingene Harald og Robert er tilbake!

Harald og Robert har funnet seg ganske godt til rette på landet. De har venner i klassen, og tilbringer mye tid hos Sigrid, Rudolf og dyra på nabogården. Men når tvilllingene vender tilbake til bondelandet etter en mislykket høstferie i Oslo, er alt snudd på hodet. Kommunen har bestemt at det skal bygges en diger motorvei i bygda, og den skal gå TVERS GJENNOM gårdstunet til Sigrid og Rudolf. Det hjelper ikke at kommunen lover ny leilighet over Samvirkelaget, med massasjedusj og varmekabler i gulvet. Sigrid og Rudolf vil ikke flytte, og turbotvillingene må hjelpe dem! Harald og Robert bestemmer seg for å stoppe kommunens planer, men lite vet de om hva bygdas onde ordfører er i stand til. Hvordan stopper man egentlig en motorvei? Kan barn stå opp mot urettferdige voksne? Og hva i alle dager kommer til å skje med dyrene om gården rives?

Turbotvillingene og ordførerens onde plan er en kjempemorsom og hjertevarm historie om å være kreativ, stå opp mot makta og stille opp for andre.