Zombiekuppet (ebok) av Hedda Lapidus
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Hedda Lapidus (forfatter), Jens Lapidus (forfatter)

Zombiekuppet (Dillstadbanden #4) ebok

219,-
Et nytt kupp for Dillstadbanden! Endelig kommer verdensstjernen Megarocker til Dillstad for å holde to konserter! Zasha blir helt besatt av å få en selfie med Megarocker. Men det er noe som ikke stemmer, for etter hver konsert så har publikums mobiltelefoner forsvunnet sporløst. Dillstadbanden gjennomfører et nytt kupp for å finne ut hva som har skjedd, og de planlegger å slå til kvelden før Megarocker drar videre. I utgangspunktet et ganske enkelt oppdrag, hadde det bare ikke vært for at net…
Ebok 219,- Lydbok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Hedda Lapidus (forfatter), Jens Lapidus (forfatter), Gustaf Lord (illustratør), A. Audhild Solberg (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 12 mai 2022
Lengde 104 sider
Sjanger 6-9 år, Kjærlighet og vennskap, Fantasy, Barnebøker, Spenning
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202727185
Et nytt kupp for Dillstadbanden! Endelig kommer verdensstjernen Megarocker til Dillstad for å holde to konserter! Zasha blir helt besatt av å få en selfie med Megarocker. Men det er noe som ikke stemmer, for etter hver konsert så har publikums mobiltelefoner forsvunnet sporløst. Dillstadbanden gjennomfører et nytt kupp for å finne ut hva som har skjedd, og de planlegger å slå til kvelden før Megarocker drar videre. I utgangspunktet et ganske enkelt oppdrag, hadde det bare ikke vært for at nettene begynner å bli mørkere og det ser ut som at skumle skapninger rører seg blant skyggene på kirkegården. Ikke for det, verken Jonathan, Lotta eller Zasha tror på spøkelser og zombier. Spesielt ikke Zasha. Dillstadbanden - fartsfylt spenning og humor for lesere fra 6-10 år. Jens Lapidus fortsetter sin serie for unge lesere, sammen med Hedda Lapidus og illustratør Gustaf Lord.