Anne fra Bjørkely - roman (ebok) av L.M. Montgomery
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
L.M. Montgomery (forfatter), Lucy Montgomery (forfatter), Lucy Maud Montgomery (forfatter)

Anne fra Bjørkely (Transits barne- og ungdomsklassikere #1) ebok

119,- Veil. pris: 199,-Spar: 80,-
For første gang kommer nå en komplett utgave av Anne fra Bjørkely oversatt så tett opp til originalen fra 1908 som mulig. Anne fra Bjørkely, på engelsk kjent som Anne of Green Gables, ble første gang utgitt i Canada i 1908. Lucy Maud Montgomerys klassiker - om den drømmende, snakkesalige og tenkende unge jenta fra Prince Edward Island - er en historie mange unge kvinner i over 100 år har trykket til sitt bryst . Bøkene om Anne er solgt i over 50 millioner eksemplarer og er oversatt til mer enn …
Ebok 119,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere L.M. Montgomery (forfatter), Lucy Montgomery (forfatter), Lucy Maud Montgomery (forfatter), Kristina Quintano (oversetter)
Forlag Transit
Utgitt 14 oktober 2017
Lengde 333 sider
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Familie
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788275963350
For første gang kommer nå en komplett utgave av Anne fra Bjørkely oversatt så tett opp til originalen fra 1908 som mulig. Anne fra Bjørkely, på engelsk kjent som Anne of Green Gables, ble første gang utgitt i Canada i 1908. Lucy Maud Montgomerys klassiker - om den drømmende, snakkesalige og tenkende unge jenta fra Prince Edward Island - er en historie mange unge kvinner i over 100 år har trykket til sitt bryst . Bøkene om Anne er solgt i over 50 millioner eksemplarer og er oversatt til mer enn 20 språk. Det som imidlertid få lesere er klar over, er at ingen av de norske oversettelsene er komplette. Det mangler opptil 50 % av originalteksten og store deler av det drømmende og frodige språket, det som gir Anne identitet, mangler. Anne fra Bjørkely, er første bind i en serie på i alt åtte bøker.