Det er min skyld (ebok) av Patricia M. St. John
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Patricia M. St. John (forfatter), Patricia St. John (forfatter)

Det er min skyld (Kristne klassikere #1) ebok

99,-
I en landsby i de sveitsiske fjellene bor Annette, lillebroren Dani og problemgutten Lucien. En dag Dani er på fjellet, dukker Lucien opp - og ertingen hans fører til en ulykke som får alvorlige følger. St. Johns klassiske budskap om fiendskap, tilgivelse og forsoning strekker seg ut over tid og sted. Generasjoner av barn har latt seg engasjere av denne fortellingen. Anbefales for 6 til 12 år. Patricia Mary St. John (1919-1993) var engelsk forfatter, kjent som en av de mest produktive britis…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Patricia M. St. John (forfatter), Patricia St. John (forfatter), Kari Anna Sandvik (oversetter), Kari Sandvik (oversetter)
Forlag Lunde
Utgitt 5 september 2019
Lengde 198 sider
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Kjærlighet og vennskap
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788252003468
I en landsby i de sveitsiske fjellene bor Annette, lillebroren Dani og problemgutten Lucien. En dag Dani er på fjellet, dukker Lucien opp - og ertingen hans fører til en ulykke som får alvorlige følger. St. Johns klassiske budskap om fiendskap, tilgivelse og forsoning strekker seg ut over tid og sted. Generasjoner av barn har latt seg engasjere av denne fortellingen. Anbefales for 6 til 12 år. Patricia Mary St. John (1919-1993) var engelsk forfatter, kjent som en av de mest produktive britiske evangeliske forfatterne i siste del av 1900-tallet.