Familien Vamp - mysteriet med den uhyggelige vampyrjegeren (ebok) av Lars Mæhle
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lars Mæhle (forfatter), Victoria H. Hamre (forfatter)

Familien Vamp (Familien Vamp #2) ebok

179,-
Det er dagen etter Halloween og høstmarked i den vesle byen Stråheim. Vera Vamp er i trøbbel. Ikke bare er hemmeligheten hennes i fare, det at hun faktisk er en vampyr som lever i skjul blant menneskene. Det viser seg også at en grusom vampyrjeger er på sporet av Familien Vamp. Hvem i huleste kan det være? Når vil han slå til? Og hva med spåkona på høstmarkedet, som ser inn i Veras framtid og nesten besvimer etterpå? Det er vel et skikkelig bra tegn? Om serien Vera Vamp er fortellingens …
Ebok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel mysteriet med den uhyggelige vampyrjegeren
Forfattere Lars Mæhle (forfatter), Victoria Haallman Hamre (illustratør), Victoria Haalman Hamre (illustratør), Victoria H. Hamre (forfatter)
Forlag Papermoon
Utgitt 10 september 2022
Lengde 112 sider
Sjanger 9-12 år, Kjærlighet og vennskap, Fantasy, Barnebøker, Grøssere
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293897224
Det er dagen etter Halloween og høstmarked i den vesle byen Stråheim. Vera Vamp er i trøbbel. Ikke bare er hemmeligheten hennes i fare, det at hun faktisk er en vampyr som lever i skjul blant menneskene. Det viser seg også at en grusom vampyrjeger er på sporet av Familien Vamp. Hvem i huleste kan det være? Når vil han slå til? Og hva med spåkona på høstmarkedet, som ser inn i Veras framtid og nesten besvimer etterpå? Det er vel et skikkelig bra tegn? Om serien Vera Vamp er fortellingens hovedperson. Hun går på skole og vil veldig gjerne være et vanlig menneske, leve om dagen, sove i vanlig seng og gjøre vanlige mennesketing. Faren Vladimir vil gjerne være sjefen i familien, og er opptatt av tradisjoner som å sove i kiste og overfalle og suge blod av mennesker etter midnatt. Mamma Vigdis er på Veras side. Vera har også en lillebror, Victor, som ser opp til faren sin, men som dessverre også er like klønete. Tante Veronica, Vladimirs søster, er derimot livsfarlig, og dessuten tidligere vampyrkretsmester i hoggbitt-presisjon. Bare for å nevne noe ... Lars Mæhle (f. 1971 på Sunndalsøra) debuterte med ungdomsromanen Keeperen til Tunisia (2002). Filmen Keeper'n til Liverpool (2010) er basert på denne boka. Mæhle har etter det skrevet en rekke bøker for barn og ungdom. Blant annet serien om Dinosaurgjengen som er trykket i 135 000 eksemplarer, og solgt til 10 land.