Knirkerne (ebok) av Tom Fletcher
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tom Fletcher (forfatter)

Knirkerne ebok

169,-
(2)
Har du noen gang hørt rare knirkelyder om natten? Har du lurt på hva det er? Det har Lucy Dyngerud. Helt til dagen da alt begynte. Dagen Lucy våknet opp og fant ut at alle voksne har forsvunnet i løse luften! Det blir kaos i byen. Det er fest. Det er galskap. Mange barn syns det er gøy at de kan gjøre hva de vil! Men Lucy vil finne ut hva som har skjedd. Hun har allerede mistet faren sin, og har ikke tenkt å la moren forsvinne også. Hun skal finne moren og ingen kan stoppe henne. Bortsett fra K…
Ebok 169,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tom Fletcher (forfatter), Shane Devries (illustratør), Shane DeVries (illustratør), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 3 februar 2020
Lengde 343 sider
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Spenning, Fantasy
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203267215
Har du noen gang hørt rare knirkelyder om natten? Har du lurt på hva det er? Det har Lucy Dyngerud. Helt til dagen da alt begynte. Dagen Lucy våknet opp og fant ut at alle voksne har forsvunnet i løse luften! Det blir kaos i byen. Det er fest. Det er galskap. Mange barn syns det er gøy at de kan gjøre hva de vil! Men Lucy vil finne ut hva som har skjedd. Hun har allerede mistet faren sin, og har ikke tenkt å la moren forsvinne også. Hun skal finne moren og ingen kan stoppe henne. Bortsett fra Knirkerne.