Spøkelsesprinsessen (ebok) av Milli Evina Sperre
Legg til i ønskeliste
Milli Evina Sperre (forfatter), M.E. Sperre (forfatter)

Spøkelsesprinsessen (DSHK #1) ebok

150,-
De fire vennene i DSHK (Den strengt hemmelige klubben) "låner" en mystisk bok på skolebiblioteket. Boken viser seg å være magisk og skumle ting hender etter hvert med flere av dem. Det er noe rart med den strenge skolebibliotekaren også, hvem er hun egentlig? Etter å ha falt ned gjennom gulvet i et spøkelseshus havner de i Vuxing. Der må de slåss med onde krefter og gjøre alt de kan for å redde en spøkelsesprinsesse fra den grusomme trollmannen. Det ender i en kamp på liv og død. Klarer Kim, …
Ebok 150,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Milli Evina Sperre (forfatter), M.E. Sperre (forfatter), Ivan Kjartanson (medforfatter), I. Kjartanson (medforfatter), Thea Marie Sanne (medforfatter), Heidi Kahrs Damm (illustratør)
Forlag Tegn forlag
Utgitt 22 januar 2019
Lengde 185 sider
Sjanger 9-12 år, Fantasy, Barnebøker
Serie DSHK
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788283910155
De fire vennene i DSHK (Den strengt hemmelige klubben) "låner" en mystisk bok på skolebiblioteket. Boken viser seg å være magisk og skumle ting hender etter hvert med flere av dem. Det er noe rart med den strenge skolebibliotekaren også, hvem er hun egentlig? Etter å ha falt ned gjennom gulvet i et spøkelseshus havner de i Vuxing. Der må de slåss med onde krefter og gjøre alt de kan for å redde en spøkelsesprinsesse fra den grusomme trollmannen. Det ender i en kamp på liv og død. Klarer Kim, Hauk, Doffen og Synne å hjelpe den forheksede kongefamilien og etterpå komme seg vel hjem? Den som tør å lese boken får alle svarene ... Spøkelsesprinsessen er den første boken i en spennende serie om de fire vennene i DSHK. Boken passer for barn og unge fra ni til tretten år, og for alle dem som liker fortellinger med humor, action og magi.