Mørkets sang (ebok) av Katie Cook
Legg til i ønskeliste
Katie Cook (forfatter)

Mørkets sang (Star stable: skjebnerytterne #4) ebok

229,-
Mørkets sang er en klassisk fantasyfortelling i tegneserieform, med hester, spennende eventyr og magi i beste bokslukerstil! Bli med Lisa, Alex, Linda og Anne når de oppdager kreftene sine og kastes ut i eventyr, fjernt fra hverdagen på skolen og i stallen. Onlinespillet Star Stable er et av verdens raskest voksende dataspill om hester, med over 500 000 aktive spillere hver måned. Når Skjebnerytterne gir seg ut for å treffe druidevennene sine, innser de at alt ikke er som det skal i Jorvik. Da…
Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Katie Cook (forfatter), Elli Puukangas (illustratør), Maren Barlien (oversetter), Maren Barlien Guntvedt (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 23 november 2022
Lengde 158 sider
Sjanger 9-12 år, Dyr og natur, Fantasy, Barnebøker
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202776138
Mørkets sang er en klassisk fantasyfortelling i tegneserieform, med hester, spennende eventyr og magi i beste bokslukerstil! Bli med Lisa, Alex, Linda og Anne når de oppdager kreftene sine og kastes ut i eventyr, fjernt fra hverdagen på skolen og i stallen. Onlinespillet Star Stable er et av verdens raskest voksende dataspill om hester, med over 500 000 aktive spillere hver måned. Når Skjebnerytterne gir seg ut for å treffe druidevennene sine, innser de at alt ikke er som det skal i Jorvik. Da Linda får en skremmende visjon av en stor katastrofe, skjønner jentene at det er opp til dem å redde Jorvis magiske natur fra total ødeleggelse. Men hva er det med det mystiske treet dypt inne i skogen, som virker som om det smitter alt rundt seg med noe dødelig og ødeleggende? Kan treet være årsaken til all ondskapen, og hvem har i så fall brukt svartekunster for få det til?