Superbitchenes hemmelighet (ebok) av A. Audhild Solberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
A. Audhild Solberg (forfatter)

Superbitchenes hemmelighet (Superbitchene #4) ebok

149,-
(1)
Anne Bea har fått kjæreste, og livet burde vært perfekt. Men ingenting er som hun trodde. Det hjelper ikke at hun får ei ny jente i klassen.Den nye jenta, Natalia, er sykt pen og grei og blir raskt et midtpunkt i gjengen. Plutselig er det som om Anne Bea ikke finnes lenger.Men er Natalia så grei som alle tror? Rett før avslutningsturen til sjuende får Anne Bea støtte fra uventa hold. Det blir en tur fylt av hemmelige allianser, overraskende forelskelser og en dramatisk finale. Dette er den fjer…
Ebok 149,- Lydbok 129,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere A. Audhild Solberg (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 10 oktober 2017
Lengde 207 sider
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Kjærlighet og vennskap
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203263125
Anne Bea har fått kjæreste, og livet burde vært perfekt. Men ingenting er som hun trodde. Det hjelper ikke at hun får ei ny jente i klassen.

Den nye jenta, Natalia, er sykt pen og grei og blir raskt et midtpunkt i gjengen. Plutselig er det som om Anne Bea ikke finnes lenger.

Men er Natalia så grei som alle tror? Rett før avslutningsturen til sjuende får Anne Bea støtte fra uventa hold. Det blir en tur fylt av hemmelige allianser, overraskende forelskelser og en dramatisk finale. Dette er den fjerde og siste boka i serien om superbitchene.