Den besværlige historien : ni forsøk ; Tre skrifter om Steen & ni bilder (ebok) av Thorvald Steen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Thorvald Steen (forfatter), Hans Jacob Orning (forfatter), Tonje Vold (forfatter), Roy Jacobsen (forfatter)

Den besværlige historien : ni forsøk ; Tre skrifter om Steen & ni bilder ebok

199,-
"Den besværlige historien. Ni forsøk" Hvordan forstå historien - både i verden og i sitt eget liv? Da Thorvald Steen var sytten, sa legene at han hadde en alvorlig muskelsykdom. Den skulle vise seg å ha sammenheng med en godt skjult familiehemmelighet. I ni essays skriver Thorvald Steen blant annet om sin egen historie, om årstallet 1204 som endret Europa, om Snorre og Darwin, og om Sigurd Jorsalfar og Richard Løvehjerte. Tekstene åpner også historiene omkring Håvard Vikhagens bilder og et obd…
Ebok 199,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Thorvald Steen (forfatter), Hans Jacob Orning (forfatter), Tonje Vold (forfatter), Roy Jacobsen (forfatter), Per Maning (illustratør)
Forlag Oktober
Utgitt 9 januar 2014
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249513895
"Den besværlige historien. Ni forsøk" Hvordan forstå historien - både i verden og i sitt eget liv? Da Thorvald Steen var sytten, sa legene at han hadde en alvorlig muskelsykdom. Den skulle vise seg å ha sammenheng med en godt skjult familiehemmelighet. I ni essays skriver Thorvald Steen blant annet om sin egen historie, om årstallet 1204 som endret Europa, om Snorre og Darwin, og om Sigurd Jorsalfar og Richard Løvehjerte. Tekstene åpner også historiene omkring Håvard Vikhagens bilder og et obduksjonsmaleri av Rembrandt, om diagnostisering i norsk psykiatri og et justismord i nyere tid. "Tre skrifter om Steen og ni bilder" Tre lesere skriver om Thorvald Steens forfatterskap: professor i middelalderhistorie Hans Jacob Orning, førsteamanuensis med doktorgrad i allmenn litteraturvitenskap Tonje Vold og forfatter Roy Jacobsen. Den kjente norske fotografen Per Maning har tatt bilder av Thorvald Steen.