Kontrakter og anskaffelser - festskrift til Lasse Simonsen 70 år (ebok) av Herman Bruserud
Legg til i ønskeliste
Herman Bruserud (forfatter), Jan Einar Barbo (forfatter)

Kontrakter og anskaffelser ebok

565,-
Professor dr. juris Lasse Simonsen fylte 70 år 2. september 2023. Som takk for hans lange innsats, vil vi hylle ham med et festskrift. Lasse Simonsen har særlig gjort seg bemerket innenfor spesiell kontraktsrett og anskaffelsesrett. Hans ruvende doktoravhandling Prekontraktuelt ansvar (1997) og like ruvende Avtaler om bygging og kjøp av ny bolig (2022) er to pilarer i et langt virke for analyse, avklaring og formidling av kontraktsrettslige og kontraktsrelaterte problemstilli…
Ebok 565,-

Andre har også kjøpt

Undertittel festskrift til Lasse Simonsen 70 år
Forfattere Herman Bruserud (redaktør), Herman Bruserud (forfatter), Jan Einar Barbo (redaktør), Jan Einar Barbo (forfatter), Finn Arnesen (redaktør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 10 november 2023
Lengde 413 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205555525

Professor dr. juris Lasse Simonsen fylte 70 år 2. september 2023. Som takk for hans lange innsats, vil vi hylle ham med et festskrift.

Lasse Simonsen har særlig gjort seg bemerket innenfor spesiell kontraktsrett og anskaffelsesrett. Hans ruvende doktoravhandling Prekontraktuelt ansvar (1997) og like ruvende Avtaler om bygging og kjøp av ny bolig (2022) er to pilarer i et langt virke for analyse, avklaring og formidling av kontraktsrettslige og kontraktsrelaterte problemstillinger.

Etter tolv år i det praktiske rettslivet, de siste som juridisk direktør i Statsbygg, kom han i 1991 til Institutt for privatrett ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo, hvor han siden har hatt sin arbeidsplass. Han har i en årrekke vært formann for Boligtvistnemnda og styremedlem i Norsk Forening for Bygge- og Entrepriserett, og er en mye brukt voldgiftsdommer.

Dette festskriftet rommer 19 artikler fra fagområder som har stått sentralt i Lasse Simonsens virke: anskaffelsesrett, entrepriserett og kontraktsrett.