Mammas svik (ebok) av Anne-Britt Harsem
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anne-Britt Harsem (forfatter)

Mammas svik (Alvdalsaken #1) ebok

249,-
(3)
11. januar 2011 startet rettssaken i den mest alvorlige overgrepssaken vi har hatt i Norge i moderne tid, den såkalte Alvdal-saken. En sak som rystet hele landet, og som avslørte et pedofilt fellesskap i den lille kommunen i Østerdalen. På tiltalebenken satt et samboerpar, et naboektepar og en pensjonert lærer. De var tiltalt for grove overgrep, også mot egne barn. Men historien begynner ikke der. Historien begynner mange år tidligere. Den gang den hovedtiltalte kvinnen bodde i Gjerdrum kommune…
Ebok 249,- Lydbok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne-Britt Harsem (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 oktober 2017
Lengde 239 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Serie Alvdalsaken
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202575762
11. januar 2011 startet rettssaken i den mest alvorlige overgrepssaken vi har hatt i Norge i moderne tid, den såkalte Alvdal-saken. En sak som rystet hele landet, og som avslørte et pedofilt fellesskap i den lille kommunen i Østerdalen. På tiltalebenken satt et samboerpar, et naboektepar og en pensjonert lærer. De var tiltalt for grove overgrep, også mot egne barn. Men historien begynner ikke der. Historien begynner mange år tidligere. Den gang den hovedtiltalte kvinnen bodde i Gjerdrum kommune. Dette er historien til den hovedtiltalte kvinnens eldste datter.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Denne boken gjorde sterkt inntrykk på meg , jeg har så lyst at Eline skal vite at hun er en tigermamma til sin egen datter og ett forbilde for alle i denne verden ! Har deg i hjertet Eline for alltid .