Putin - mannen uten ansikt (ebok) av Masha Gessen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Masha Gessen (forfatter)

Putin ebok

229,-
(4)
Putin er den første komplette biografien på norsk om en av verdens mest omtalte menn. Den utkommer som del av en stor internasjonal lansering i forbindelse med presidentvalget i Russland mars 2012. Vladimir Putin er en av verdens mektigste menn. Han har i manges øyne bragt politisk stabilitet og lov og orden til Russland, og har fått den russiske økonomien ut av krisen den befant seg i. Men Putin er også beryktet for å være en knallhard maktpolitiker, en brutal forfølger av kritiske røster og f…
Ebok 229,- Lydbok 229,-

Andre har også kjøpt

Undertittel mannen uten ansikt
Forfattere Masha Gessen (forfatter), Gunnar Nyquist (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 6 mars 2012
Lengde 323 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205426931
Putin er den første komplette biografien på norsk om en av verdens mest omtalte menn. Den utkommer som del av en stor internasjonal lansering i forbindelse med presidentvalget i Russland mars 2012. Vladimir Putin er en av verdens mektigste menn. Han har i manges øyne bragt politisk stabilitet og lov og orden til Russland, og har fått den russiske økonomien ut av krisen den befant seg i. Men Putin er også beryktet for å være en knallhard maktpolitiker, en brutal forfølger av kritiske røster og for å føre en agressiv linje overfor tidligere sovjetstater. I denne kritiske og granskende biografien belyses Putin fra mange sider: de sterke båndene til FSB (tidligere KGB), det raske karrierespranget fra det hemmelige politiet til lederposisjonen i verdens største land, behandlingen av terroren og opprørene i Tjetsjenia og ikke minst hans mye omdiskuterte medskyldighet i drapene på flere kritiske journalister. Masha Gessen (f. 1967) er russisk-amerikansk journalist og har arbeidet i Moskva i en årrekke både som reporter og korrespondent. Hun har derigjennom opparbeidet seg unike kilder tett på Putin.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Regicid

Svært interessant, men til tider konspiratorisk og spekulerende om hvordan Putin kom seg til topps i de korrupte Jeltsin-årene.