Låneren (ebok) av Camilla Grebe
Legg til i ønskeliste
Camilla Grebe (forfatter), Carl-David Pärson (forfatter)

Låneren ebok

329,- Kommer: 24 september 2024
En spenningsroman som leker med det overnaturlige. Den unge politietterforskeren Alba er sikker på at det aldri skjer noe i Sundby, det lille tettstedet hun har måttet flytte til etter å ha blitt tvangsoverført til politidistriktet. Hun tar feil. Småbarnsfaren Leo har flyttet med familien til en idyllisk gård på landet. Han tror det skal hjelpe dem å komme over sorgen etter å ha mistet et barn. Han tar feil. Marika, kona til Leo, er overbev…
Ebok 329,- Lydbok 429,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Grebe (forfatter), Carl-David Pärson (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 24 september 2024
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205600485

En spenningsroman som leker med det overnaturlige.

Den unge politietterforskeren Alba er sikker på at det aldri skjer noe i Sundby, det lille tettstedet hun har måttet flytte til etter å ha blitt tvangsoverført til politidistriktet. Hun tar feil.

Småbarnsfaren Leo har flyttet med familien til en idyllisk gård på landet. Han tror det skal hjelpe dem å komme over sorgen etter å ha mistet et barn. Han tar feil.

Marika, kona til Leo, er overbevist om at noe ikke er som det skal være på gården, og at noe fryktelig snart vil skje. Hun får rett.

Låneren er en uhyggelig fortelling om drivkraften til å gjenskape det som er tapt. En spenningsroman i Stephen Kings ånd.