Tre er en for mye (ebok) av Peter Swanson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Peter Swanson (forfatter)

Tre er en for mye (Henry Kimball #2) ebok

329,-
Peter Swanson skriver intrikate og underholdende thrillere med utspekulerte plot og psykologisk dybde. Hans nye bok er en frittstående oppfølger til De som fortjener det. En dag dukker Joan opp på privatetterforsker Henry Kimballs kontor og ber ham om å etterforske ektemannen sin. Bare synet av henne vekker et skremmende minne: Henry kjente Joan i sitt forrige liv som engelsklærer på videregående skole, da han var involvert i en litt lei episode. N&ari…
Ebok 329,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Peter Swanson (forfatter), Kari Engen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 juni 2024
Lengde 300 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202828691

Peter Swanson skriver intrikate og underholdende thrillere med utspekulerte plot og psykologisk dybde. Hans nye bok er en frittstående oppfølger til De som fortjener det.

En dag dukker Joan opp på privatetterforsker Henry Kimballs kontor og ber ham om å etterforske ektemannen sin. Bare synet av henne vekker et skremmende minne: Henry kjente Joan i sitt forrige liv som engelsklærer på videregående skole, da han var involvert i en litt lei episode.

Nå trenger Joan hans hjelp for å bevise at mannen hennes er utro. Men det som burde være et enkelt oppdrag blir mye mer komplisert idet Henry finner to lik i et ubebodd forstadshjem med et "til salgs"-skilt foran. Plutselig føles det som om fortiden gjentar seg, og Henry må tilbake til en av de verste dagene i livet sitt for å avdekke sannheten.

Er det mulig at Joan vet noe om den dagen, noe hun har skjult i alle disse årene? Kan det fortsatt være en morder der ute, noen som tror de har sluppet unna med drap? Henry er fast bestemt på å finne ut av det, men etter hvert som han kommer nærmere sannheten, kommer en morder nærmere ham, og i dette hårreisende katt- og mus-spillet vil bare én av dem overleve.