Den vesle boka om bitcoin - kvifor Bitcoin er viktig for fridom, økonomi (ebok) av Alex Gladstein
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Alex Gladstein (forfatter), Timi Ajiboye (forfatter), Luis Buenaventura (forfatter), Lily Liu (forfatter), Alexander Lloyd (forfatter), Alejandro Machado (forfatter), Jimmy Song (forfatter), Alena Vranova (forfatter)

Den vesle boka om bitcoin ebok

149,-
Bitcoin har vore ein økonomisk revolusjon og eit teknologisk gjennombrot. I media er kryptovalutaen mest omtalt i samband med svingande kursendringar, kriminalitet og stor energibruk. I denne vesle innføringa forklarar forfattarane på ein enkel måte kva Bitcoin er og kvifor det er så viktig både for økonomien og fridommen vår. Kvifor er dagens pengesystem problematiske? Kva kan Bitcoin betyr for dei som ikkje har tilgang til banktenester i dag? Korleis kan Bitcoin vera eit alternativ som kan e…
Ebok 149,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kvifor Bitcoin er viktig for fridom, økonomi
Forfattere Alex Gladstein (forfatter), Timi Ajiboye (forfatter), Luis Buenaventura (forfatter), Lily Liu (forfatter), Alexander Lloyd (forfatter), Alejandro Machado (forfatter), Jimmy Song (forfatter), Alena Vranova (forfatter), Svein Ølnes (oversetter)
Forlag Skald
Utgitt 7 september 2021
Lengde 126 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788279593386
Bitcoin har vore ein økonomisk revolusjon og eit teknologisk gjennombrot. I media er kryptovalutaen mest omtalt i samband med svingande kursendringar, kriminalitet og stor energibruk. I denne vesle innføringa forklarar forfattarane på ein enkel måte kva Bitcoin er og kvifor det er så viktig både for økonomien og fridommen vår. Kvifor er dagens pengesystem problematiske? Kva kan Bitcoin betyr for dei som ikkje har tilgang til banktenester i dag? Korleis kan Bitcoin vera eit alternativ som kan endra politikk og samfunn i framtida? Forfattarane er aktivistar, forelesarar, entreprenørar, bedriftsleiarar, investorar og forskarar. Dei kjem frå Afrika, Asia, Europa, Nord- og Sør-Amerika. Dei er ulike på mange måtar, men dei er samla i trua på framtida til Bitcoin som ein fredsskapande valuta. I 2019 isolerte dei seg i eit hus i California for å skrive denne boka i lag. Med boka gir dei eit innblikk i ei av dei mest omfattande oppfinningane i vår tid. The Bitcoin Collective består av Timi Ajiboye, Luis Buenaventura, Alex Gladstein, Lily Liu, Alexander Lloyd, Alejandro Machado, Jimmy Song og Alena Vranova. Dei åtte forfattarane isolerte seg i eit hus i California i 2019 for å skrive ei enkel innføring i Bitcoin. Forfattarane er aktivistar, forelesarar, entreprenørar, bedriftsleiarar, investorar og forskarar. Dei kjem frå Afrika, Asia, Europa, Nord- og Sør-Amerika. Dei er ulike på mange måtar, men dei er samla i trua på framtida til Bitcoin som ein fredsskapande valuta.