Fellesskap og forandring - praktisk fagforeningsarbeid som skaper engasjement (ebok) av Esben Noël Hjort
Legg til i ønskeliste
Esben Noël Hjort (forfatter)

Fellesskap og forandring ebok

285,-
Fellesskap og forandring gir lokale fagforeningsledere, organisasjonsarbeidere og tillitsvalgte et solid og mangfoldig praktisk, teoretisk og metodisk grunnlag for å jobbe med relasjonsbygging og organisering på arbeidsplassen. Aktive og engasjerte tillitsvalgte og fagforeningsansatte er nøkkelen til en sterk fagbevegelse som får gjennomslag på arbeidsplassen, i nasjonale forhandlinger og i politikken. Men for å skape dette engasjementet, må fagbevegelsen bruke mer krefter på å bygge opp solid…
Ebok 285,-

Andre har også kjøpt

Undertittel praktisk fagforeningsarbeid som skaper engasjement
Forfattere Esben Noël Hjort (forfatter), Kjetil Larsen (oversetter), Bjørn-Petter Jenssen (oversetter), Sine Højby Hjort (illustratør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 mars 2023
Lengde 181 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205586642
Fellesskap og forandring gir lokale fagforeningsledere, organisasjonsarbeidere og tillitsvalgte et solid og mangfoldig praktisk, teoretisk og metodisk grunnlag for å jobbe med relasjonsbygging og organisering på arbeidsplassen. Aktive og engasjerte tillitsvalgte og fagforeningsansatte er nøkkelen til en sterk fagbevegelse som får gjennomslag på arbeidsplassen, i nasjonale forhandlinger og i politikken. Men for å skape dette engasjementet, må fagbevegelsen bruke mer krefter på å bygge opp solide fellesskap og gode relasjoner ute på arbeidsplassene - utvikle det som ofte kalles organiserende fagforeninger. Boka ble først utgitt i Danmark, der 5000 fagforeningsfolk så langt har tatt den i bruk, og denne tilpassede norske utgaven er full av praktiske eksempler, tips og råd fra både norsk og dansk arbeidsliv. Bli med på å organisere for å vinne!