Gi jernet! - ferdig trent på 10-15-20 minutter (ebok) av Lasse L. Matberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lasse L. Matberg (forfatter), Lasse Matberg (forfatter), Øystein Lie (forfatter)

Gi jernet! ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Det er ingenting å vente på. Gi jernet! Visste du at seksten minutters trening med egen kroppsvekt kan være like effektivt som halvannen time i styrkerommet? Lasse Matbergs oppskrift på en sunn og sterk kropp er å trene smart og variert. I denne boka får du hans beste tips til morsomme økter innen enkel kroppsvekttrening som kan gjøres hvor som helst, utetrening, styrketrening med apparater og frivekter, løping og ikke minst noe av den mest allsidige og effektive treningen som finnes: CrossFit …
Ebok 262,-

Andre har også kjøpt

Undertittel ferdig trent på 10-15-20 minutter
Forfattere Lasse L. Matberg (forfatter), Lasse Matberg (forfatter), Øystein Lie (forfatter), Thomas Vaaland (annet), Ole Alexander Kirknes (annet)
Utgitt 3 januar 2023
Lengde 217 sider
Sjanger Sport og fritid, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241960703
Det er ingenting å vente på. Gi jernet! Visste du at seksten minutters trening med egen kroppsvekt kan være like effektivt som halvannen time i styrkerommet? Lasse Matbergs oppskrift på en sunn og sterk kropp er å trene smart og variert. I denne boka får du hans beste tips til morsomme økter innen enkel kroppsvekttrening som kan gjøres hvor som helst, utetrening, styrketrening med apparater og frivekter, løping og ikke minst noe av den mest allsidige og effektive treningen som finnes: CrossFit og funksjonell fitness. Boka inneholder 101 øvelser satt sammen til 22 økter, som spenner fra lett til tyngre. Det er øvelser for deg som vil komme i gang med trening, for deg som trenger ny inspirasjon, og selvfølgelig for deg som trenger en skikkelig utfordring. I tillegg får du råd om kosthold, søvn og restitusjon.