KUNSTEN Å SKRIVE ELENDIG - (For deg som vil lære å skrive bra!) (ebok) av Lizbeth Osnes
Legg til i ønskeliste
Lizbeth Osnes (forfatter)

KUNSTEN Å SKRIVE ELENDIG ebok

99,-
(4)
I boken lærer jeg bort mitt kraftigste våpen til å blant annet: - Få ideer til hva du skal skrive om - Sortere topplokket slik at du blir klar til å skrive - Komme i gang med en tekst, enten det er en roman, en barnebok, en eksamensoppgave, et blogginnlegg, en artikkel, en epost, et dikt eller noe helt annet - Fortsette på en tekst der du slapp sist - Komme tilbake til den gode flyten du hadde tidligere i teksten - Finne din egen, personlige skrivestemme og hva som kjennetegner din gen…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel (For deg som vil lære å skrive bra!)
Forfattere Lizbeth Osnes (forfatter)
Forlag Lizbeth Osnes
Lengde 13 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788269058208
I boken lærer jeg bort mitt kraftigste våpen til å blant annet: - Få ideer til hva du skal skrive om - Sortere topplokket slik at du blir klar til å skrive - Komme i gang med en tekst, enten det er en roman, en barnebok, en eksamensoppgave, et blogginnlegg, en artikkel, en epost, et dikt eller noe helt annet - Fortsette på en tekst der du slapp sist - Komme tilbake til den gode flyten du hadde tidligere i teksten - Finne din egen, personlige skrivestemme og hva som kjennetegner din genuine skrivestil Finne ut hva du foretrekker å skrive om - ​Finne setninger, ord og formuleringer som du kan bruke til dine fremtidige tekster Og mye mer! Boken er en kort og lettlest bok, med tilhørende oppgaver som sikrer at du virkelig forstår verktøyet og lærer deg å bruke det.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra bok

Dette er en bra bok som gir meg masse inspirasjon og som i tillegg også er morsom :-) Jeg er inne i en litt skrivesperre periode og nå føler jeg virkelig for å sette meg foran pcen og skrive :-) Dette er en bok som passer for alle som liker å skrive!

Herlig liten gullklump

Med sin humoristiske og samtidig kloke skrivestemme, deler Lizbeth av sine egne erfaringer med friskrivning på en raskt og godt oppsummert måte. Jeg har fulgt med på Lizbeth en lang periode nå, og følte at det å lese denne boken var ett verdifullt glimt inn i hennes hemmelige univers for suksess..:) Jeg ble veldig inspirert og kommer garantert til å gjøre oppgavene hun har laget! Dette er en søt liten bok som jeg virkelig kan anbefale alle skrivelystne å lese. Jeg anbefaler den ENDA MER til de som ikke syns det er morro å skrive, men som av en eller annen grunn MÅ skrive noe. Jeg kan love deg at denne boken vil få skriveprosessen din til å bli en god del mere interessant og morsom enn hva du i utgangspunktet hadde trodd. :) Boken er lettlest og to the point. Forfatteren måtte etterpå være ett offer for min friskrivning pr chat, -og allerede under denne friskrivningschatten gikk det opp endel lys for meg, -nærmest som for å poengtere at Lizbeth virkelig kommer med noe fornuftig i denne boka. :) Kjøp den! =)

Verdt sin Vekt i Gull

Jeg var så heldig å få et eksemplar av boken «Kunsten å skrive elendig» av Lizbeth Iren Sæther Osnes til gjennomlesning før den gikk i trykken. Dette er en meget god, kort og konsis, og rett til poenget bok jeg vil anbefale på det sterkeste. Jeg kjente til «friskriving» fra før. Og DET var ikke til Lizbeths fordel når hun spurte om min mening, fordi jeg hadde gjort meg opp en mening rundt dette med friskriving som ikke var til hennes fordel. Jeg så på den metoden som litt «damete» og noe som kanskje kunne fungere hvis du skrev på en roman og ikke kom i gang med skrivingen. Som frilansjournalist, tekstforfatter og skribent så jeg ingen nytteverdi i det hele tatt. Dette da uten å ha prøvd metoden. Men det var før jeg leste boken «Kunsten å skrive elendig». De ulike metodene som denne boken beskriver gav meg et helt annet syn på teknikken. Og Lizbeths praktiske eksempler til hver metode overbeviste meg totalt om at jeg har over en lengre periode tatt helt feil og frarøvet meg selv en metode til å komme opp med flere gode ideer og vinklinger. Så takk til forfatteren for det. Ikke ofte jeg sier det men dette er de mest anvendte småpengene du bruker. Ikke la deg lure verken av pris eller lengden på boken. Dette er gull fra perm til perm. - Oddvar Meyer, Meyer Media

Fantastisk god bok. Ett utmerket verktøy som alle burde hatt liggende. Denne boka gir en mer forståelse for det å skrive. Med å lese denne kan jeg nesten garantere at du skal klare å løse skrivesperren, om det gjelder eksamen, dikt, tale, eller en ny status oppdatering. Kan anbefale denne boken. Jeg ble ihvertfall inspirert!