Lilly blir kjent med kroppen (ebok) av Kine Iren Bergsvik
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kine Iren Bergsvik (forfatter), Hilde Halvorsen Landro (forfatter), Janette Hatløy (forfatter)

Lilly blir kjent med kroppen (Digitalt bibliotek) ebok

229,-
Lilly er 2 år og går i barnehagen. Sammen med vennen Samuel blir Lilly kjent med kroppen sin. Den er fin! Alle mennesker er seksuelle, det er en egenskap vi er født med. Barns seksualitet handler om nysgjerrighet, lek og utforskning. Slik skaffer barn seg erfaring om seg selv, og andre. Hvordan kan du som voksen møte barnas nysgjerrighet i en travel hverdag? Og hvordan kan du som voksen gi barna gode begrep og formidle kunnskap om kroppen til de yngste barna? Lilly blir kjent med kroppen er en …
Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kine Iren Bergsvik (forfatter), Hilde Halvorsen Landro (forfatter), Janette Hatløy (forfatter), Thomas Madsen (illustratør)
Utgitt 14 juni 2022
Lengde 42 sider
Sjanger
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788245042948
Lilly er 2 år og går i barnehagen. Sammen med vennen Samuel blir Lilly kjent med kroppen sin. Den er fin! Alle mennesker er seksuelle, det er en egenskap vi er født med. Barns seksualitet handler om nysgjerrighet, lek og utforskning. Slik skaffer barn seg erfaring om seg selv, og andre. Hvordan kan du som voksen møte barnas nysgjerrighet i en travel hverdag? Og hvordan kan du som voksen gi barna gode begrep og formidle kunnskap om kroppen til de yngste barna? Lilly blir kjent med kroppen er en enkeltstående bok for de yngste barna og for voksne rundt dem. Det er også laget et materiell med tittelen Hele meg - kropp og grenser i barnehagen. Dette en barnebok og en veileder for deg som ønsker å lære barn å forstå kroppen sin, like kroppen sin og sette grenser for kroppen sin. Gjennom å gi barn tidlig kunnskap om kroppen, kan du som voksen være med å forebygge at barn blir utsatt for vold og seksuelle overgrep. Tidlig kunnskap vil også ruste barna mot kroppspress, bidra til økt kunnskap om grensesetting for egen kropp, og styrke selvfølelse og individ.