Gruppedynamikk og ledelse i idrett (ebok) av Rune Høigaard
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rune Høigaard (forfatter)

Gruppedynamikk og ledelse i idrett ebok

439,-
Gruppedynamikk og ledelse i idrett gir en innføring i gruppepsykologi for studenter i idrettsfag på universitets- og høgskolenivå. Boken er også aktuell for trenere, idrettsledere og utøvere som ønsker å få en mer teoretisk forståelse av hvordan idrettsgruppen fungerer. Forfatteren gir en grundig innføring i sentrale teorier, fenomener og prosesser innen gruppedynamikk og ledelse i idrettsgrupper. De ulike teoriene og forskningsresultatene som blir presentert, gir leseren et bedre grunnlag for…
Ebok 439,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rune Høigaard (forfatter), Ronny Haugeland (illustratør), John Unsgård (illustratør), Roy Søbstad (illustratør)
Utgitt 13 august 2020
Lengde 374 sider
Sjanger Hobby og fritid, Sport og fritid, Fagbøker
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202686178
Gruppedynamikk og ledelse i idrett gir en innføring i gruppepsykologi for studenter i idrettsfag på universitets- og høgskolenivå. Boken er også aktuell for trenere, idrettsledere og utøvere som ønsker å få en mer teoretisk forståelse av hvordan idrettsgruppen fungerer. Forfatteren gir en grundig innføring i sentrale teorier, fenomener og prosesser innen gruppedynamikk og ledelse i idrettsgrupper. De ulike teoriene og forskningsresultatene som blir presentert, gir leseren et bedre grunnlag for å forstå hva som påvirker en idrettsgruppe, hva som skjer i gruppen og hvordan vi kan skape inkluderende, effektive og godt presterende grupper. Boken er en revidert og omarbeidet versjon av Gruppedynamikk i idrett. Kapitlene er oppdaterte og inkluderer nå også tema som felles mentale modeller, kommunikasjon i grupper, individuell motivasjon i grupper og nyere perspektiver på ledelse. I tillegg er det 10 nye kapitler som blant annet omhandler sosial identitetsteori, subgrupper, humorklima i grupper, gruppekonflikt, teambygging og teamkultur.