Å bite seg i halen (ebok) av Erik Sveberg Dietrichs
Legg til i ønskeliste

Å bite seg i halen ebok

285,-
I vår del av verden snakker vi ofte om klimaproblemene som noe som ligger i framtida. Men for millioner av mennesker er store klimaendringer allerede en realitet. Mange av miljøproblemene menneskene kjemper mot, er forårsaket av oss selv. Samtidig som vi slåss mot konsekvensene, fortsetter vi å ødelegge vårt eget livsgrunnlag. På samfunnsnivå merker vi endringene ved at steder blir ubeboelige, mennesker drives på flukt, og antall nat…
Ebok 285,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Erik Sveberg Dietrichs (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 februar 2023
Lengde 162 sider
Sjanger Geofag, geografi og miljøkunnskap, Fagbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205573277

I vår del av verden snakker vi ofte om klimaproblemene som noe som ligger i framtida. Men for millioner av mennesker er store klimaendringer allerede en realitet.

Mange av miljøproblemene menneskene kjemper mot, er forårsaket av oss selv. Samtidig som vi slåss mot konsekvensene, fortsetter vi å ødelegge vårt eget livsgrunnlag.

På samfunnsnivå merker vi endringene ved at steder blir ubeboelige, mennesker drives på flukt, og antall naturkatastrofer øker. Men konsekvensene er også merkbare på individnivå. Å bite seg i halen er en reise gjennom elementene, gjennom verden, og gjennom menneskekroppen.