Åtte dater som forandrer alt (ebok) av John M. Gottman
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
John M. Gottman (forfatter), Julie Schwartz Gottman (forfatter), Douglas Abrams (forfatter), Rachel Carlton Abrams (forfatter)

Åtte dater som forandrer alt ebok

259,-
I «Åtte dater som forandrer alt» deler John og Julie Gottman sine banebrytende innsikter og råd for å lykkes med dating. Her presenterer de for første gang konkrete stevnemøter. Når dere møtes på den måten boken viser, utforsker du partneren og forholdet, og utvikler dere sammen. De avslører også hvorfor de fleste algoritmer for å matche folk, nærmest er ubrukelige. Disse samtalene lar deg finne ut om et nytt forhold kan bli tilfredstillende og langvarig, eller ikke. Er du allerede i e…
Ebok 259,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere John M. Gottman (forfatter), Julie Schwartz Gottman (forfatter), Douglas Abrams (forfatter), Rachel Carlton Abrams (forfatter), Christian Heyerdahl (oversetter)
Forlag Pantagruel
Utgitt 2 januar 2020
Lengde 283 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234400186
I «Åtte dater som forandrer alt» deler John og Julie Gottman sine banebrytende innsikter og råd for å lykkes med dating. Her presenterer de for første gang konkrete stevnemøter. Når dere møtes på den måten boken viser, utforsker du partneren og forholdet, og utvikler dere sammen. De avslører også hvorfor de fleste algoritmer for å matche folk, nærmest er ubrukelige. Disse samtalene lar deg finne ut om et nytt forhold kan bli tilfredstillende og langvarig, eller ikke. Er du allerede i et fast og forpliktende forhold, får du vite nøyaktig hva dere to må gjøre for å få forholdet til å vare, livet ut. Forelskelse, dyp kjærlighet, attraksjon, tillit og nærhet kan vare for alltid! Boken er et skattkammer for alle som er i «bli-kjent»-fasen. Men den er også uvurderlig for par som har vært sammen lenge. Forhold varer ikke uten samtaler, og vi må prate sammen livet ut. Dating er dessuten veldig koselig, bare man vet hvordan.