Bra nok! - en bok om trygghet, selvfølelse og selvrespekt (ebok) av Alexandra Lene
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Alexandra Lene (forfatter), Lene Alexandra (forfatter), Lene Alexandra (forfatter), Anne-Karine Strøm (forfatter)

Bra nok! ebok

199,-
(7)
Under slagordet positiv egoisme har Lene Alexandra skapt sin plattform for selvutvikling og et liv i balanse. Positiv egoisme går i første rekke ut på å ta vare på seg selv, for å være i stand til å gi noe til andre. Imaget som sexsymbol og syngedame med silikonpupper er for lengst et tilbakelagt stadium. I dag er Lene Alexandra i ferd med å bygge en ny plattform, basert på summen av sine erfaringer som artist og menneske. Hun har gått fra rollen som "pleaser" til å bli en hjelper. Lene Alex…
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en bok om trygghet, selvfølelse og selvrespekt
Forfattere Alexandra Lene (forfatter), Lene Alexandra (forfatter), Lene Alexandra (forfatter), Anne-Karine Strøm (forfatter), Anne-Karine Strøm (medforfatter), Rolf-Ørjan Høgset (illustratør)
Forlag Kagge
Utgitt 26 april 2013
Lengde 155 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248913702
Under slagordet positiv egoisme har Lene Alexandra skapt sin plattform for selvutvikling og et liv i balanse. Positiv egoisme går i første rekke ut på å ta vare på seg selv, for å være i stand til å gi noe til andre. Imaget som sexsymbol og syngedame med silikonpupper er for lengst et tilbakelagt stadium. I dag er Lene Alexandra i ferd med å bygge en ny plattform, basert på summen av sine erfaringer som artist og menneske. Hun har gått fra rollen som "pleaser" til å bli en hjelper. Lene Alexandra føler hun har et budskap som personlig trener, livsstilsveileder, artist og forretningskvinne. Essensen er å vise andre at det nytter å snu negative tankemønstre, bygge selvtillit og bli den beste utgaven av seg selv. Stikkord er fysisk og mental trening, sunt kosthold og fokus på menneskets helhet. Budskapet her at god selvtillit er mulig å trene opp. Man kan finne styrken i seg selv, slik at man kan klare å virkeliggjøre sine potensialer og muligheter som menneske.