Din indre coach - en steg for steg guide til personlig tilfredshet og livskvalitet (ebok) av Ian McDermott
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ian McDermott (forfatter), Wendy Jago (forfatter)

Din indre coach (NLP Quality books) ebok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
"Din indre coach" er et verktøy for livet. Denne 4. boka i serien NLP Quality books gir deg en jordnær guide til å bli din egen indre coach. Mange års visdom er omsatt i praktiske steg for hvordan du kan utvikle en kraftfull relasjon mellom deg og ditt indre. Du får bl a mulighet til å oppdage hvordan du kan: styrke tillit til deg selv og dine beslutninger utvikle og stol på din intuisjon, gjøre gode valg i tråd med verdier og personlige mål oppdage sammenhengen kropp-sinn som et pers…
Ebok 262,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en steg for steg guide til personlig tilfredshet og livskvalitet
Forfattere Ian McDermott (forfatter), Wendy Jago (forfatter), Wilhelm Lefévre Grimsgaard (oversetter), Wilhelm Lefèvre Grimsgaard (oversetter)
Forlag NLP forl.
Utgitt 21 april 2020
Lengde 232 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788282830232
"Din indre coach" er et verktøy for livet. Denne 4. boka i serien NLP Quality books gir deg en jordnær guide til å bli din egen indre coach. Mange års visdom er omsatt i praktiske steg for hvordan du kan utvikle en kraftfull relasjon mellom deg og ditt indre. Du får bl a mulighet til å oppdage hvordan du kan: styrke tillit til deg selv og dine beslutninger utvikle og stol på din intuisjon, gjøre gode valg i tråd med verdier og personlige mål oppdage sammenhengen kropp-sinn som et personlig verktøy oppdage ditt potensial og øke egen effektivitet Å kunne ta styring over deg selv betyr at du selv sitter i førersetet gjennom livet. Alt for mange leter etter svarene utenfor seg selv og blir nesten som en fremmed i eget landskap. Hverdagens bevisste tenking er ikke tilstrekkelig til å håndtere kompleksiteten i det som skjer i og rundt oss. En av de mest inspirerende og givende ferdigheter vi kan lære oss er å arbeide med det ubevisste sinn. Når du blir oppmerksom på ditt potensial som venter på å bli tatt i bruk, vil du åpne for en indre dimensjon og veien til din egen indre coach. Boka krever ikke forkunnskaper eller at du må gå via transedentale opplevelser. Dette er en bok for deg som ønsker å oppnå mer indre balanse, bli mer effektiv og fornøyd på de forskjellige livsarenaer, kvitte deg med unødige tanker og følelser og isteden holde fokus på det som betyr noe Om forfatterne: Ian McDermott er en av de mest solgte og populære forfattere innen coaching og NLP Nevro Lingvistisk Programmering. Han etablerte i 1988 International Teaching Seminar (ITS) som er en av Europas fremste NLP og coaching organisasjoner. Han har arbeidet som coach med bla IBM, Coca Cola og BBC og har skrevet 12 bøker innen dette fagområdet. Wendy Jago har over 20 års bakgrunn som psykoterapeut, Eriksonian hypnoterapeut, rådgiver og en av de først utdannede NLP coacher i verden.